Oh Man Seok åpnet opp om opplevelsen sin i 'Youth of May' mens han overrasker på forsiden av Arena Korea.

I sin siste opptreden i magasinet for publikasjonens juniutgave, forvandlet den 46 år gamle skuespilleren seg fra å være drama-skurken til en fantastisk debonair

Oh Man Seok poserte med sine voldsomme øyne mens han tok på seg et jordfarget ensemble.På et svart-hvitt-bilde så skuespilleren bort fra kameraet, og viste frem sine sterke sidetrekk.

SE OH MAN SEOKS BILDER HER

Oh Man Seok deler tanker om sin 'Youth of May'-rolle

Under intervjuet med Arena Korea snakket Oh Man Seok om karakteren i «Youth of May».

I melodramaet spiller han den skremmende Hwang Gi Nam, som hadde ansvaret under Gwangju-opprøret.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av KBS Drama (@kbsdrama)

Interessant nok forsvarer han seg fra dramarollen sin og sier at han er mye forskjellig fra Hwang Gi Nam, og legger til 'Jeg er ikke så dårlig av en person.'

I motsetning til hans 'Youth of May'-karakter, som ble beskrevet som den kvikke og maktbesatte faren til Hwang Hee Tae, spilt av Lee Do Hyun, avslørte Oh Man Seok at han ikke blir sint lett og kan kontrollere følelsene sine. , i motsetning til Hwang Gi Nam.

'Når jeg er sint, blir jeg kvitt den raskt, og jeg er ikke nøye nok til å kontrollere den nøye bakfra.'

LES MER: 'Youth of May'-stjernen Go Min Si blender i rullebaneklar antrekk for Vogue Korea + snakker om karakteren hennes Kim Myung Hee

Regissør for «Youth of May» roste Oh Man Seoks Actig Skills som Hwang Gi Nam

Etter den vellykkede 'Youth of May'-finalen, fikk dramaskurken positiv respons fra publikum, og hyllet sin imponerende fremstilling som lederen av forsvarsmilitære og anti-demonstranter, som er oppslukt av hans status og makt.

I et tidligere intervju med 'Youth of May' uttrykte regissør Song Min Yeob sin dyptfølte takknemlighet overfor Oh Man Seok for hans forbløffende arbeid.

Han påpekte at rollen som Hwang Gi Nam ikke var en lett karakter å spille, men han klarte rollen og ga rettferdighet til rollen.

«Han er en av personene jeg er takknemlig overfor på mange måter. Det var ingen enkel rolle å skildre, og det var mange vanskelige scener.

I tillegg bemerket PD også at skuespilleren klarte å bruke satoori eller et koreansk ord for regional dialekt, til tross for at han ikke ble inkludert i manuset.

'Når han var sint eller emosjonell, brukte han satoori,' forklarte 'Youth of May'-regissøren, og la til 'Han uttrykte det godt til det punktet at det var skummelt.'

På den annen side vet PD Song Min Yeob om hvor skummel Hwang Gi Nam er, men deler at dette motsier Oh Man Seok i det virkelige liv og beskrev til og med den 46 år gamle skuespilleren som sin 'eldre bror'.

Dessuten, hyllet hvor 'blid' og selvstendig han er på settet.

Oh Man Seok skal dukke opp i musikalen 'Hedwig'

Etter suksessen til hans nylige drama, «Youth of May», ville fansen få se den andre siden av Oh Man Seok i den kommende musikalen «Hedwig».

Han vil jobbe sammen med kraftsenteret, inkludert Jo Seung Woo, Lee Kyu Hyung, Go Eun Sung og Nu'ests Ren.

SJEKK OGSÅ: Regissør for «Youth of May» forklarer Go Min Sis hjerteskjærende død + Lauds Oh Man Seoks skildring av Hwang Gi Nam


KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills