Fansen fosset over samspillet til Yoo Ah In og Han So Hee under Asia Artist Awards 2021.

Den årlige seremonien, som fant sted i KBS Arena Hall 2. desember, var en stjernespekket begivenhet med ulike artister fra musikk, TV og film.

Deltatt av noen av de største navnene i bransjen, inkludert Lee Seung Gi, 'Squid Game'-stjernen Lee Jung Jae, SEVENTEEN, NCT 127 og mer, kåret AAA 2021 stjernene som har vist et enestående bidrag til underholdning.Interessant nok, under feiringen kunne fansen ikke unngå å legge merke til nærheten til Han So Hee og Yoo Ah In.

Hvorfor skapte Yoo Ah In og Han So Hees AAA 2021-video en stor oppsikt på Internett?

Et fankamera ble viralt etter at «My Name»-stjernen og den prisbelønte skuespilleren delte en bedårende interaksjon mens de begge satt på første rad.

Yoo Ah In startet småpraten og lente seg over til Han So Hee mens hun sa noe til skuespillerinnen, som hun svarte på med et smil.

Under deres korte samtale ble begge stjernene sett dele en god latter mens de ventet på kunngjøringen.

Interessant nok gjorde duoens interaksjon fansen svimmel og nysgjerrig på hva skuespilleren kan ha sagt til 'Nevertheless'-skuespillerinnen.

Over sosiale medier uttrykte fansen hvordan duoen så bedårende ut og ønsket til og med å se dem på skjermen sammen.

På Asia Artist Awards 2021 tok Han So Hee og Yoo Ah In en pris hjem.Den voksende skuespillerinnen vant AAA beste artist i skuespillerkategorien sammen med 'Vincenzo'-stjernen Jeon Yeo Bin.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Asia Artist Awards 2021 får blandede reaksjoner for å ha 'Too Many' Daesang Awards

Jeon Yeo Bin og Han So Hee(Foto: Jeon Yeo Bins Instagram)

Når det gjelder Yoo Ah In, fikk han flere priser, inkludert hovedkategorien, som er Daesang Film Actor of the Year og AAA Asia Celebrity med thailandske skuespillere Vachirawit Chivaaree og Metawin Opas-iamkajorn.

Yoo Ah In nevnte Lee Jung Jae og Han So Hee under sin aksepttale

(Foto : Nyheter 1 Korea)

Den 35 år gamle skuespilleren med bindestrek anerkjente suksessen til den koreanske serien globalt, spesielt med oppnåelsen av «Squid Game» og «My Name».

I tillegg takket han også fansen for deres støtte til 'Hellbound' for å ha rangert førsteplassen i Netflixs beste TV-serie i flere uker siden den debuterte.

«Først av alt, etter Squid Game med Lee Jung Jae og My Name Han So Hee i hovedrollene, har HELLBOUND også fått mye kjærlighet. Tusen takk. Jung Jin Soo er en person som ønsker å bli klarert, og det gjør jeg også, sa han.

Etter populariteten og den overveldende responsen fra publikum på skrekk-thriller-serien, forteller 'Hellbound'-regissør Yeon Sang Ho til variasjon at den andre sesongen trenger 'ytterligere diskusjon' og kanskje ikke vil gi ut den etterlengtede oppfølgeren når som helst snart.

Den første sesongen av 'Hellbound' etterlot seerne med mange cliffhangers, spesielt med Kim Hyun Joos karakter Min Hye Jin og babyen Toughie, som mirakuløst overlevde dommens dag.

LES MER: Asia Artist Awards 2021 Red Carpet: Sjekk ut disse 10 beste lookene fra dine favoritt Kdrama-stjerner

KDramasters eier denne artikkelen

Geca Wills skrev dette