Vi har presentert forskjellige X-Men Days of Future Past spoilere, og denne gangen vil Nicholas Hoult avsløre flere spennende nyheter om din favoritt Marvel-film. Bortsett fra å snakke om den nye franchisen til X menn , 'Jack the Giant Slayer'-stjernen tar oss også med bak scenen mens han diskuterer hvordan han forberedte seg til filmen - fra vektøkning til å tåle lange timer med sminke.

Den 24 år gamle skuespilleren har definitivt kommet langt – fra en lovende barnestjerne Om en gutt til en skjerm hjerteknuser inn Varme kropper . Nå kommer Brit-stjernen tilbake i den nye delen av den mutante superheltfilmen.

Ryan Lambie fra Den of Geek blir med andre pressefolk i et gruppeintervju med Nicholas Hoult. Her er det noe X-Men Days of Future Past spoilere som ble avslørt av udyret selv:Lambie: Beistkarakteren virker litt mer menneskelig enn han var i forrige film, ikke sant?

Hoult: Beast-utseendet er annerledes, ja. Det er et annet makeup-team denne gangen, og Bryan ville ha en litt annen ting. Jeg har bare vært i det et par dager så langt, men det er godt å ha to veldig forskjellige karakterer å spille.

Lambie: Hvor lang tid tar det før sminken?

Hoult: Ca 3-½ time. Vi prater på en måte, jeg og sminkegutta. Vi sitter der og snakker og hører på musikk.

Lambie: Hvordan forberedte du deg til de fysiske scenene?

Hoult: Jeg gikk ned en mengde vekt for Mad Max [Fury Road] så jeg var veldig tynn. Så jeg spiste mye, og så, når du er i Beast-kostymet, begrenser det bevegelsen din litt. Så du må trene for å være sterk nok til å bevege deg rundt i det. Bortsett fra det hadde jeg en strålende stuntfyr og gymnast, og han får meg til å se veldig kul ut.

Lambie: Hadde du en tilknytning til tegneserien før du kom om bord? Drømte du om å spille Beast?

Hoult: Jeg vokste opp med å se på X menn tegnefilm. Og Beast var alltid favorittkarakteren min å se på, så ja, det var strålende å få sjansen til å spille ham. Jeg var heldig nok første gang, men for å komme tilbake til det med Bryan som regi også - jeg kommer veldig godt overens med ham, og han bare elsker X menn universet, bryr seg virkelig om det, og har noen gode ideer.

Jeg håper du likte det korte intervjuet med Nicholas Hoult. Vi vil fortsette å oppdatere alle mutante fans med mer X-Men Days of Future Past spoilere.