Jung Ryeo-Won kommer tilbake til TV med det kommende dramaet «Diary of a Prosecutor» 16. desember.

Mange mennesker har høye forventninger til Jung Ryeo-Wons kommende drama 'Diary of the Prosecutor'. Skuespillerinnen har spilt hovedrollen i 'Witch At Court' som høstet tonnevis av positive anmeldelser for to år siden.

Ryeo-Won startet sin karriere i 2005 med dramaet 'Hello, Francesca.' Etter det har hun vært en del av mange store dramaer, inkludert 'Mitt navn er Kim Sam-soon', 'Medical Top Team' og 'Witch at Court'. Uavhengig av sjanger kan hun alltid skildre hver karakter perfekt.I tillegg har Ryeo-Won også en unik sjarm som stråler i hver rolle hun spiller. Skuespillerinnen er også kjent som en førsteklasses bidragsyter innen manusskriving og regi. Hennes innsats har vært kjent i offentligheten og får seerne til å ønske å se henne mer.

Jung Ryeo-Won kommer tilbake med rollen som aktor Cha Myung-Joo som har enestående evner, lidenskap for arbeid og en sterk ansvarsfølelse. Cha Myung-Joo har en strålende karriere. Hun tilbrakte fire år på college, besto rettslig eksamen som sjef og ble uteksaminert som senior ved treningssenteret. Men med bare ett lysbilde har hun blitt degradert til et landlig kontor kalt 'påtalemyndighetens eksil', og der møter hun andre påtalemyndigheter som er ganske forskjellige fra henne.

Jung Ryeo-Won har blitt anerkjent for å ha opptrådt som aktor, men hun prøver å gjøre store anstrengelser for å endre tonen og stilen på replikkene for å skape en unik karakter og annerledes enn det forrige verket.