Populært kjent for sin skurkerolle i JTBCs 'Itaewon Class', fikk Ahn Bo Hyun seernes oppmerksomhet for sitt fleksible skuespill. De fleste ser på ham som en dyktig artist på grunn av hans tidligere og kommende store prosjekter. Men visste du det? Før han ble berømt, måtte Ahn Bo Hyun ta forskjellige jobber som ikke var relatert til skuespill for å forsørge seg selv.

Ahn Bo Hyun deler sin ydmyke karrierereise

Ikke alle kjendiser startet stort og ble født med sølvskjeer i munnen. Noen måtte ta andre veier før de landet på drømmejobben, og Ahn Bo Hyun er en av de inspirerende personene som ikke nølte med å prøve å gjøre verk som er langt unna hans nåværende jobb som skuespiller.

Yumi(Foto: TVING Offisielle Instagram)

I sin nylige gjesteopptreden i varietéprogrammet 'Knowing Bros', delte 'My Name'-stjernen til rollebesetningen og publikum at han slet mye med å betale for levekostnadene før han kom til showbransjen.Ahn Bo Hyun innrømmet at han hadde mange deltidsjobber som å jobbe i en food court, bensinstasjon og levere aviser i Gangnam.

Den 33 år gamle skuespilleren debuterte som skuespiller i hevnserien 'Golden Cross' i 2014. Men begynte å bli merkbar i øynene til seerne da han dukket opp i Song Joong Ki og Song Hye Kyos 2016-drama 'Descendants of the Sun' hvor han spilte rollen som en militærsoldat.

Ahn Bo Hyun(Foto: Ahn Bo Hyuns Instagram)

Til tross for anerkjennelsen han fortsatte å motta, var Ahn Bo Hyuns lønn ennå ikke nok til å betale regningene. Så det neste han gjorde, søkte han igjen etter deltidsjobber. Den mannlige stjernen sa at det å bli anerkjent på grunn av dramaene hans ikke akkurat var det samme som å ha nok penger til å opprettholde levekostnadene.

Ahn Bo Hyun(Foto: Ahn Bo Hyun Offisiell Instagram)

Han fortsatte å dele en hjerteskjærende opplevelse han hadde da han begynte å jobbe på en byggeplass.

Ahn Bo Hyun nevnte at i vennekretsen hans i Busan, hjemprovinsen hans, var Bo Hyun like kjent som Song Joong Ki. En dag, da han var opptatt med å jobbe på byggeplassen, videoringte vennene hans ham. Siden de var hans venner, svarte han umiddelbart på anropet. Men uventet viste det seg at vennene hans ønsket å vise vennskapet sitt med ham til noen av vennene sine. Da de så ham med vernehjelm og jobbe på en byggeplass, ble alle Ahn Bo Hyuns venner stille.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Ahn Bo Hyun Relasjonsstatus 2021: Dater 'Mitt navn'-skuespilleren noen?

'Mitt navn'-stjerne Ahn Bo Hyun begynner å bygge navnet sitt i underholdningen

Heldigvis, i 2018, etter å ha jobbet hardt, opplevde Ahn Bo Hyun stabilitet i karrieren som skuespiller. Fra hans enestående opptreden i 'Itaewon Class' til å være den mannlige hovedrollen i sine egne dramaer i 'My Name' og 'Yumi's Cells', får skuespilleren endelig den anerkjennelsen han fortjener.

Ahn Bo Hyun(Foto: Dispatch_Style Official Instagram)

Fra mindre roller til å bli en av de stigende ledende mennene i Kdrama, forventes Ahn Bo Hyun å dominere bransjen i de kommende månedene.

Faktisk, den 3. november, er han allerede bekreftet til å spille igjen i en ny serie 'Military Prosecutor Doberman' med sin nyeste ledende dame Jo Bo Ah. Kdramaen er i ferd med å møte seerne i første halvdel av 2022.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Bekreftet! Ahn Bo Hyun, Jo Bo Ah og flere skal spille hovedrollene i det nye K-dramaet 'Militær anklager Doberman'

Hva kan du si om Ahn Bo Hyuns inspirerende reise? Del det med oss ​​i kommentarfeltet.

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.