K-drama-verdenen blir mer og mer ressurssterk når det kommer til å produsere innhold. Produksjonsteamet hjelper hånd og hånd for å få alt til å fungere, spesielt i vår nåværende situasjon, mange ting er begrenset på grunn av COVID-19. Dette er tydelig i den pågående 'Vincenzo.'

Sangen Joong Ki(Foto: Song Joong Kis Instagram)

Et av de etterspurte K-dramaene i dag er serien «Vincenzo» med mafia-tema, et comeback-dramaprosjekt for den fremtredende skuespilleren Song Joong Ki. Mange var spente på at han kom tilbake på den lille skjermen, for den 35 år gamle stjernen svikter aldri seerne når det gjelder å velge riktig prosjekt. Og «Vincenzo» er et av Song Joong Kis største prosjekter i 2021, etter suksessen til hans sci-fi-film «Space Sweepers».

LES OGSÅ: Song Joong Ki og Jeon Yeo Bins øyeblikk som vil gi deg sommerfugler og få deg til å be om mer!

Advarsel: Det vil være store spoilere nedenfor!

'Vincenzo' imponerte seerne med sin overveldende datagrafikk

Song Joong Ki spiller karakteren til en mafiaadvokat ved navn Vincenzo Cassano, som ble adoptert av en italiensk familie i en alder av 8. Han tilbrakte de fleste årene i Italia. I den første episoden av dramaet ble det slått fast i publikums øyne at Vincenzo var i Italia opptatt med å gjøre jobben sin som konsiglier.Bortsett fra den stjernespekkede rollebesetningen og den unike historien, fikk helgedramaet «Vincenzo» mer interesse for mange for sin imponerende datagrafikk. Kanskje noen av dere ikke engang la merke til det fordi det var jevnt og perfekt utført av redigeringsteamet.

Ekstravagant herskapshus og pittoresk landskap i Italia ble vist og ble en visuell godbit for alle som så serien. Lite var vi ikke klar over, alle disse høyklasseplassene var alle en del av CG. Ja, du leste riktig. De stedene du har trodd som ble filmet i Italia ble alle gjort gjennom datagrafikk!

Fans og seere ble imponert over hvordan alt ble gjort så perfekt og sømløst. Disse praktverkene ble hyllet av mange, for selv om det ble gjort gjennom CG, kunne seerne få et glimt av noen av de forbløffende scenene i dramaet.

Forvent mer intense øyeblikk med Vincenzo og Hong Cha Young

I mellomtiden er episode 7 og 8 i ferd med å slippes denne kommende helgen. I fortsettelsen av den pågående rettssaken mot Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) mot Babel Group, er hun i ferd med å få sitt overraskelsesvitne i retten, som tilfeldigvis var Vincenzo Cassano. Dette betyr bare at den episke duoen er i ferd med å sette et nytt show for å lure fienden i retten.

Gjør deg klar for nye strålende og eksplosive ideer fra Hong Cha Young og Vincenzo!

LES OGSÅ: 'Vincenzo' inntar 1. plass i helgedramaer etter å ha brutt tidligere seertall + episode 5 og 6 oppsummering

Hva kan du si om dramaet 'Vincenzo' så langt? Gi oss beskjed i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins