Kim Go Eun og BLACKPINKs Rosé tok vennskapet til et helt nytt nivå.Det kom etter at 'Yumi's Cells'-stjernen delte en serie snaps på sosiale medier, og viste et glimt av samværet hennes med Kpop-stjernen.

Som sett på Kim Go Euns Instagram, hadde begge på seg et Crémage-forkle. Det er et konditori i Sør-Korea hvor folk kan oppleve bakekurs.

Det ser ut til at 'Goblin'-stjernen og hitmakeren 'How You Like That' holdt en jordbærtertetime da skuespillerinnen viste frem det ferdige produktet sitt med den deilige desserten.«Med Chaeyoung», står det i Kim Go Euns Instagram-tekst, som refererer til Rosés koreanske navn, mens BLACKPINK-medlemmet skrev: «Tarten jeg ville ha».

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av @ggonekim

Instagram-innlegget forårsaket Kdrama og Kpop-fandomens begeistring over deres bedårende vennskap, og kalte dem til og med #BFFGoals.

BLACKPINKs Rosé-gaver Kim Go Eun a Friendship Halskjede

Bortsett fra å binde seg sammen over en velsmakende dessert de selv har laget, ga den 24 år gamle sangeren skuespillerinnen en hjertelig gave.

Hun delte dette på IG Stories med en GIF som sier «Thank You» og merket BLACKPINKs Rosé, som hun også delte dette over Instagram.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Kim Go Eun viser frem sin ekstraordinære skjønnhet i Dazed Koreas siste utgave

Kim Go Eun(Foto: Kim Go Eun IG Story)

På bildet har kjedet et dykkeranheng i søt størrelse og er angivelig fra et italiensk tilbehørsmerke.

I følge rapporter, selger vennskapsarmbåndene til 500 000 KRW eller 422 USD.

Tilsynelatende har BLACKPINKs Rosés halskjedegave til Kim Go Eun en dypere betydning.

Fra «Sea of ​​Hope» Variety Show til BFF-mål

For å huske, dukket de begge opp i JTBCs varietéshow 'Sea of ​​Hope' der 'Cheese in the Trap'-stjernen var blant den faste programlederen sammen med hennes 'Goblin'-medstjerne Lee Dong Wook, 'The Penthouse'-skuespillerinnen Lee Ji Ah, AKMUs Suhyun, SHINee's Onew og mer.

På den annen side ble 'Kill This Love'-sangerinnen med i gruppen som en av gjestestjernene og samtidig en deltidsarbeider.

Kim Go Eun, hvis ansvar er å være havdykker om dagen og server om natten, illustrerer hennes dype lidenskap for marin bevaring; dette er også grunnen til at Rosé ga henne et halskjede med dykkeranheng.

I JTBCs helbredende show får seerne være vitne til duoens nærhet.

I en av episodene spøkte sangeren til og med om å ringe Kim Go Eun hver dag, noe som fikk skuespillerinnen og AKMUs Suhyun til å le.

HAV AV HÅP(Foto: JTBC offisielle Instagram)

Kim Go Euns nye drama og 'Yumi's Cells 2'

Etter å ha spilt hovedrollen i «Sea of ​​Hope», skal Kim Go Eun dukke opp på den lille skjermen med den andre sesongen av den nettseriebaserte Kdrama «Yumi's Cells».

Hun vil gjenoppta rollen som Kim Yumi, og seerne vil få se hennes nye eventyr og muligens et nytt kjærlighetsliv.

Yumi(Foto: TVING Offisielle Instagram)

Bortsett fra det, vil skuespillerinnen også ha en ny Kdrama, 'Little Women', sammen med Nam Ji Hyun og 'Squid Game'-stjernen Wi Ha Joon, som skal ha premiere en gang i 2022.

LES MER: Kim Go Eun mottar en spesiell gave fra nevøen og niesen hennes på settet med 'Yumi's Cells 2'

KDramasters eier denne artikkelen

Geca Wills skrev dette