Nytt offisielt lydspor for «Vincenzo» med Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin og 2PMs Taecyeon i hovedrollene, er i ferd med å treffe spillelisten vår!

Vincenzo (OST)(Foto: tvNs offisielle Instagram)

MAMAMOO's Solar skal synge det tredje offisielle lydsporet til 'Vincenzo'

Seerne gleder seg til å se de to nye «Vincenzo»-episodene, som kommer 12. og 13. mars.

Men vent, for det er mer!Fans av den pågående serien med juridisk-slash-mafia-tema vil bli begavet med ikke bare episoder 7 og 8, men også et nytt lydspor for et enda bedre seertall! Den nye sangen skal slippes 14. mars.

'Vincenzo' vil gi ut sitt tredje offisielle lydspor på mandag, og et medlem av den berømte vokale K-Pop-jentegruppen MAMAMOO, Solar, vil synge OST, med tittelen 'Adrenaline'.Så forvent å høre Solars kraftige stemme mens du ser på dramaet.

Ifølge rapporter er sangen planlagt å spille i episode 8. Solar skal synge den engelske versjonen av 'Adrenaline', som først ble utgitt i italiensk versjon, fremført av Aalia.

Ettersom dramaet fortsetter å tiltrekke seg seere, forventes sporet å gi mer følelse til publikum mens de ser på «Vincenzo».

LES OGSÅ: Song Joong Ki og Jeon Yeo Bins øyeblikk som vil gi deg sommerfugler og få deg til å be om mer!

Sangen Joong Ki(Foto: Song Joong Kis Instagram)

'Adrenaline' av Solar vil være tilgjengelig 14. mars kl. 18.00 (KST) via ulike musikksider på nett. Sangen har en mystisk atmosfære og vil projisere den delikate og unike stemmen til MAMAMOOs leder.

Sangeren har vært aktiv med å gi ut drama-OST-er i det siste. Det har blitt sagt at hun liker å produsere soloverk.

Song Joong Ki og Yang Kyung vant viser joviale øyeblikk på settet til 'Vincenzo'

12. mars delte Song Joong Kis byrå HiSTORY en kort, men søt video av skuespilleren, sammen med sin 'Vincenzo'-medskuespiller Yang Kyung Won. De to er under samme byrå, og det faktum at de jobber i de samme prosjektene beviser deres gode forhold.

Det kan sees i videoen at Yang Kyung Won erter Song Joong Ki og ber ham se inn i kameraet for å si «Hei». Men 'Space Sweepers'-stjernen er forvirret om hvor han skal se, fordi han ikke kan se kameraet. Da han endelig fant linsen, kunne han ikke la være å le sammen med motspilleren. Han er litt flau, men klarer å overvinne det. Deretter ble han med Yang Kyung Won i sin tullete.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av HiSTORY 하이스토리 (@historydnc)

LES OGSÅ: SE: 'Vincenzo' Cast Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin og Taecyeon liker å spille det berømte mafiaspillet


Yang Kyung Won spiller rollen som Lee Cheol Wook i 'Vincenzo.' Han er en av beboerne i Geumga Plaza og eieren av Mr. Pawnshop. Hans naturlige komiske personlighet utstråler alltid latter.

Han ble først gjenkjent av mange i sitt forrige drama 'Crash Landing on You', sammen med Hyun Bin. Han spilte karakteren til Pyo Chi Su, et av medlemmene av kaptein Ri sin tropp.

For å se mer av Song Joong Ki, Yang Kyung Won og hele rollebesetningens opptredener, ta dem hver lørdag og søndag på «Vincenzo» på tvN og Netflix kl. 21.00 (KST).

Er du spent på den nye 'Vincenzo' OST, 'Adrenaline' av MAMAMOO Solar? Hva gleder du deg mest til i episode 7 og 8 av dramaet? Gi oss beskjed i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins