Sjokkert og vantro inneholdt telefonen bilder av ektemannen Lee Tae Oh med vennene deres og en ukjent kvinne på et feriested. I den andre episoden av 'The World of The Married' oppdaget Ji Sun Woo at hennes nærmeste venner har vært klar over ektemannens hemmelige affære. Hun følte seg forrådt og såret. Så kjente hun igjen den unge damen som Yeo Da Kyung, datteren til hennes tålmodige og velstående forretningsmann.

Hele familien deltok på Tae Ohs fest. Sun Woo stirret på Da Kyung langveisfra. Huntenkte på å drepe mannen sin, men sønnen kom til henne og våknet fra fantasien hennes. Hun fortsatte med feiringen og forberedte kaken til Tae Oh. Under bursdagstalen sin takket Tae Oh til alle gjestene deres. Han takket også sin kone Sun Woo for å ha organisert arrangementet

På slutten av talen sa han til henne 'Jeg elsker deg', og alle jublet. Sun Woo nærmet seg Tae Oh i midten og kysset ham. Da Kyung så ekteparets gest og snudde seg. Sun Woo følte seg kvalm av alt som gikk ned på bare en dag, så hun dro hjem tidlig, og etterlot Tae Oh med de besøkende og sønnen deres Lee Joon Young.Mens Sun Woo var borte, ga dette Tae Oh sjansen til å snakke med Da Kyung. De møttes i hagen, og Da Kyung var opprørt over Tae Ohs beskjed til kona. Han forklarte imidlertid at han gjorde falske handlinger for å vise folk og Sun Woo at han bryr seg. Da Kyung truet ham med å fullføre ekteskapet, ellers ville hun gjøre det selv. Tae Oh overtalte Da Kyung til å gi ham tid. Han rakte ut til henne og ga Da Kyung et intimt kyss.

Da hun kom til rommet hennes, tok Sun Woo kofferten og pakket alle klærne til Tae Oh. Hun planla å få Tae Oh til å forlate huset. Mange ting kom inn i hodet hennes. Plutselig kom Joon Young med Sul Myung Sook. Joon Young gikk til rommet sitt og sov.

Sun Woo konfronterte Myung Sook om kunnskapen hennes om Tae Ohs hemmelige affære, og ropte til henne for ikke å fortelle henne sannheten. Myung Sook ba om tilgivelse, men til ingen nytte, og fikk henne til å forlate. Hun gikk til Joon Youngs rom og husket at han ønsket å tilbringe baseballleiren sin med faren. Sun Woo følte seg mer forvirret om hun ville presse gjennom med å sparke Tae Oh ut av huset eller ikke. Tae Oh ankom sent på kvelden full og gikk rett til sengs for å sove.

Neste morgen forberedte Sun Woo frokost og hilste på Tae Oh. Hun nevnte ikke at hun visste om forholdet hans. Hun lot sønnen nyte aktiviteten sammen med faren. Sun Woo dro på jobb mens Tae Oh fulgte sønnen deres til en nattlig baseballleir.

Senere på ettermiddagen mottok Sun Woo en ny pasient på klinikken hennes, ingen ringere enn ektemannens paramour: Da Kyung. Hun ba om en legekonsultasjon. Sun Woo ble overrasket over å møte henne, men hun lot som hun ikke visste noe om Da Kyungs affære med ektemannen. Myung Sook så Da Kyung gå inn til Sun Woos klinikk.

Da Kyung sa at hun har følt seg syk, svak og ikke har noen appetitt og at kroppen hennes er verkende. Sun Woo tok en blodprøve for å sjekke eventuelle infeksjoner og be henne om en urinprøve. Sun Woo spurte Da Kyung om hun er seksuelt aktiv og ser noen for øyeblikket. Da Kyung bekreftet at hun er i et forhold med en gift mann. Sun Woo inneholdt seg selv og fortsatte med notatene hennes. Da Kyung fortsatte at mannens kone ikke vet om forholdet deres.

Sun Woo reiste seg og sjekket for en graviditetstest med Da Kyungs urin, og den kom ut positiv. Hun følte seg sjokkert. Hun fortalte Da Kyung om graviditeten. Da Kyung ble lamslått og gikk ut for å snakke med en gynekolog. Myung Sook dro til Sun Woos kontor og fortalte at Da Kyung ba om abort.

Tae Oh og Joon Young kom tilbake fra baseballleiren. Sun Woo kokte biff til middag og snakket glad om baseball med familien.

Morgenen etter ventet Sun Woo på Tae Oh til frokost. Hun konfronterte ham om forholdet hans, men han benektet det, helt til Myung Sook, gynekologen, kontaktet Tae Oh og fortalte ham at Da Kyung er gravid.

Tae Oh forlot huset deres og fortalte Sun Woo at det var viktige ting å gjøre.