I 'Forecasting Love and Weather' episode 6, møter Lee Si Woo (Song Kang) og Jin Ha Kyung (Park Min Young) sine respektive familiesaker, mens Chae Yu Jin (Yura) hadde en endring i hjertet til å ikke registrere ekteskapet sitt med Han Ki Jun (Yoon Park).

'Forecasting Love and Weather' Episode 6: Lee Si Woo avslører hemmeligheten om Jin Ha Kyung

Jin Ha Kyung blir på vakt mot Lee Si Woos hemmelighet etter å ha kjørt på ham på et motell. Den nybegynnere spåmannen, på den annen side, blir sjalu på oppmerksomheten sjefen hans gir til Um Dong Han (Lee Sung Wook).

Park Min Young, Song Kang(Foto: JTBC Offisielle Instagram)
Park Min Young, Song Kang

Lee Si Woo forteller Ha Kyung om faren sin, og han var grunnen til at han kom til motellet. Regissøren hadde allerede kjent familiebakgrunnen til den unge spåmannen.I mellomtiden, dagen etter, kom faren til Lee Si Woo for å besøke Jin Ha Kyung og ba om penger. Hun ble sjokkert over at han visste om forholdet hennes til sønnen.

Han så ved et uhell paret inne på motellet, og han bestemte seg for å bruke det som agn hvis han noen gang ikke kunne få penger fra henne.

Chae Yu Jin ønsker å skyve tilbake ekteskapsregistreringen med Han Ki Jun

Han Ki Jun hadde det vanskelig å gjøre den tildelte spalten til ham. Han brukte timer på å lete etter inspirasjon, men mislyktes.

Desperasjonen slo ham og ringte Jin Ha Kyung for å få hjelp til å finne på et godt stykke.

Yoon Park(Foto: JTBC Offisielle Instagram)

Dessverre, selv om han fikk et kompliment fra sjefen for en vel utført jobb, var det helt annerledes enn hans personlige liv.

Han Ki Jun dro for å se Yu Jin. Han spurte om registreringen av ekteskapet deres, som er et krav for at de skal søke om lån og lete etter et nytt sted å bo.

Pike(Foto: JTBC Offisielle Instagram)

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Juvenile Justice' episode 1 - 5 anmeldelse: Kim Hye Soo, Kim Moo Yeol, Lee Sung Min står med verdighet før ungdomsforbrytere

Han ble sjokkert da Yu Jin nevnte at hun ikke ønsker å registrere ekteskapet deres ennå. Selv om hun ikke forklarte hvorfor, følte Han Ki Jun seg fortapt og frustrert over den triste nyheten.

Jin Ha Kyung vil leve med Lee Si Woo

Jin Ha Kyung tenkte fortsatt på Lee Si Woos far. Hun ville ikke presse den unge spåmannen og turte ikke såre følelsene hans for faren. Si Woo kom pesende til henne etter å ha løpt for å fortelle henne om nødsituasjonen hjemme hos dem.

Park Min Young(Foto: JTBC Offisielle Instagram)
Park Min Young

Jin Ha Kyungs mor ble hastet til sykehuset på grunn av sin sykdom. Først var hun nølende med å forlate jobben, men takket være Um Dong Han og teamet hennes klarte de å overvåke været og fullføre kontoroppgaver på vegne av direktøren deres som var opptatt med å ta seg av moren hennes hjemme.

Lee Si Woo møtte faren sin og ga ham penger for en siste gang og ba ham om ikke å plage ham lenger. Han ble overrasket over å høre at faren kom for å besøke Ha Kyung og ba om penger.

Song Kang, Park Min Young(Foto: JTBC Offisielle Instagram)
Song Kang, Park Min Young

Han dro umiddelbart til Ha Kyungs sted og ba om unnskyldning for farens holdning. På den annen side tilbrakte Ha Kyung lunsj med Si Woo i leiligheten hennes og snakket om tidligere problemer som ga henne traumer.

For å få henne til å føle seg vel, ga den unge spåmannen et løfte til henne om at han vil være annerledes enn menneskene som har skadet henne tidligere. Han ble overrasket da Jin Ha Kyung ba ham bo hos henne.

I TILFELLE DU GLEMT DET:'Forecasting Love and Weather' Episode 5: Song Kang, Park Min Young Prøv å skjule forholdet deres

Hva er dine tanker om «Forecasting Love and Weather» episode 6? Del dine kommentarer med oss!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.