Lee Si Woo (Song Kang) oppdaget en sjokkerende sannhet om faren sin. Den mannlige spåmannen prøvde også å fikse ting mellom ham og Jin Ha Kyung (Park Min Young) i 'Forecasting Love and Weather' episode 15.

Lee Si Woo forsoner seg med Jin Ha Kyung

Midt i misforståelsene mellom Lee Si Woo og Lee Myung Han (Jeon Bae Su), prøvde Jin Ha Kyung å koble dem sammen igjen. Hun fant ut at Mr. Lee har en svulst. Lee Myung Han på sin side prøvde å være god mot regissøren for å vise sin takknemlighet.

Varsler om kjærlighet og vær, episode 15, Song Kang, Park Min Young(Foto: JTBC Offisielle Instagram)
'Forecasting Love and Weather' episode 15: Song Kang forsoner seg med Park Min Young

Hun fortalte Si Woo hva som skjedde med faren hans, men han ønsket ikke å få kontakt med ham igjen. Han innså virkningen av ordene hans og dro til Ha Kyung for å be om unnskyldning. Etterpå uttrykte han sine sanne følelser for henne. Han ønsket å forsone seg, men Jin Ha Kyung kunne ikke svare på grunn av arbeidet hennes.Team Two opplever ulemper på grunn av veltevarsel

En leder fra den andre avdelingen gikk til Team Two og klaget på det veltede varselet da det kan medføre ulemper for mange. Han kunne ikke kontrollere sinnet sitt og dyttet Jin Ha Kyung.

Varsler om kjærlighet og vær, episode 15(Foto: JTBC Instagram) Fortsatt varsler om kjærlighet og vær

Team to ble sjokkert over spenningen inne på kontoret. Lee Si Woo derimot, gikk umiddelbart for å forsvare Ha Kyung.

Dessverre slo han betjentens ansikt, noe som resulterte i at han ble bevisstløs.

DU KAN VÆRE INTERESSERT I: 'Tomorrow' Episode 2: SF9 Rowoon redder desperat en kvinne fra fare

Varsler om kjærlighet og vær, episode 15(Foto: JTBC Instagram) Park Min Young | Fortsatt varsler om kjærlighet og vær

Dette førte til problemer for laget, men Jin Ha Kyung stod fast for å beskytte lagkameratene.

Um Dong Han klarer ikke å feire datterens bursdag

Med sin iver etter å få kontakt med familien igjen, prøvde Um Dong Han sitt beste for å være den beste faren og ektemannen. Det var en spesiell dag fordi det ville være første gang på mange år at Dong Han skulle feire datterens bursdag.

Han var spent på å se dem da hans kollega, Shin Seok Ho (Moon Tae Yoo), ringte ham og fortalte ham om spenningen på kontoret. Um Dong Han sitt humør endret seg umiddelbart og ble frustrert.

Um Dong Han savnet å delta på middag med datteren sin på grunn av jobb.

Vil Lee Si Woo lykkes med å gjenopprette kontakten med Jin Ha Kyung? Finn ut av det i 'Forecasting Love and Weather'-finalen som sendes 3. april kl. 22.30. (KST) på JTBC.

I TILFELLE DU GLEMT DET: 'Forecasting Love and Weather' Episode 14: Song Kang prøver å vinne Park Min Young Back

I andre nyheter ryktes det at Song Kang verver seg til militæret i år, sammen med 'Twenty Five, Twenty One'-skuespilleren Nam Joo Hyuk. Det er imidlertid ingen bekreftede kunngjøringer fra deres byråer ennå.

På den annen side, etter hans snart avsluttende drama 'Forecasting Love and Weather', kan han også få sitt umiddelbare comeback på den lille skjermen med 'Sweet Home 2'.

Besøk KDramastars for flere oppdateringer om koreansk drama, film og kjendiser.

KDramasters eier denne artikkelen.

Rapportert av Shai Collins.