Infinites Kim Myung Soo, også kjent som L, har valgt sin neste dramarolle. Idol-sangeren spilte en indierocker som ble idol-elev i «Shut Up Flower Boy Band» og den unge So Ji Sub i skrekkromcom «The Master's Sun». Deretter skal han spille sekretær Gil, høyrehånden til IT-geniet Cha Jung Woo, i det kommende dramaet 'Cunning Single Lady'.

Sekretær Gil var en gang et spillsenter på deltid. Han har vært lojal mot Cha Jung Woo, spilt av Joo Sang Wook, siden de tidlige dagene, og sjefen hans er nå en velstående mann.

Den utspekulerte singeldamen med tittelen er faktisk sjefens overfladiske ekskone, Na Ae Ra, spilt av Lee Min Jung. Cha Jung Woo var bare ingeniørstudent da paret møttes første gang. Ekteskapet var ikke så enkelt som Na Ae Ra forestilte seg, og paret ble skilt. Hun bestemte seg for at hun ville ha det bedre uten ham.Men ting ble ikke bedre for Na Ae Ra. Etter at ekteskapet brøt opp ble livet enda vanskeligere for henne. Hun drømmer om å bli forelsket igjen. Så når hun møter eksen sin igjen og han er en velstående mann, skjønner hun hvorfor ikke falle for noen hun allerede har falt for en gang før. Hun gjør alt hun kan for å forføre ham.

Men Cha Jung Woo vil ikke ha noen del av henne. Det han ønsker er hevn for måten hun behandlet ham på sist gang. Det kan bety at han vil late som han faller for henne og planlegger å dumpe henne. Vil han klare å gjennomføre planen sin, eller vil følelsene dette paret en gang hadde for hverandre vinne frem? Og hvordan passer L inn i dette bildet?

Bare forfattere vet sikkert. Men én ting er sikkert.

Selv om det har gått litt tid siden skilsmissen har disse to karakterene fortsatt mye å vokse opp før de kan ha et voksent forhold. De har også mange vanskelige følelser å komme forbi.

Lee Min Jung ble sist sett i 'All About My Romance', som ikke fikk de beste rangeringene.

I 2013 spilte Joo Sang Wook en lege i det populære dramaet 'Good Doctor' og dukket også opp i dramaet 'Ten 2'.

Regissør Do Dung Sun, som regisserte 'Queen of Housewives' og 'Me Too, Flower', vil regissere.

Choi Soo Young og Lee Ha Na skal skrive manus. Den sendes 26. februar etter «Miss Korea».