'Catch the Ghost's'-historien dreier seg om livene til politimennene som passer på byens T-bane. De er ute etter en beryktet seriemorder kjent som «The Ghost». Moon Geun Young spiller rollen som en nybegynner politibetjent ved navn Yoo Ryung. Kim Seon Ho spiller rollen som hennes strenge sjef ved navn Go Ji Seok.

Her er de utvalgte øyeblikkene fra den kompliserte romantikken mellom hovedparet som vil få hjertet ditt til å rase:

Episode 4: Yoo Ryungs genuine handlingI episode 4 beundret Go Ji Seok hvordan Yoo Ryung opptrådte ærlig. Offeret for det ulovlige lånet ved navn Choi Do Cheol (Park Ho San) gikk opp til toppen av jernbanebroen. Yoo Ryung brukte en lydvogn som spiller favorittsangen hans for å roe ham ned. Yoo Ryung og Go Ji Seok samarbeidet med hverandre for å løse flere saker raskt. Yoo Ryung ba Go Ji Seok om å holde seg ved siden av henne, og han sa ja til henne.

Episode 5: Go Ji Seoks skuffelse

Overfallsmannen Kim Won Tae (Oh Dae Hwan) angrep Yoo Ryung mens hun etterforsket en datingsak. Go Ji Seok ble rasende og slo angriperen. Go Ji Seok sa at partnere alltid burde være sammen. Han angrer på at han ikke var der da hun var i fare. Han gråt på grunn av skyld og smerte for det som skjedde med henne.

Episode 6: Yoo Ryungs forespørsel såret ham

I episode 6 ba Yoo Ryung om å bytte partner fordi hun tror atferden hennes vil være en byrde for ham. Go Ji Seok forsto ikke hennes beslutning om å endre ham fordi de har det gøy som partnere. Han husket øyeblikket de danset sammen i Hongdae og måten hun pleiet skadene hans på. Yoo Ryung har bestemt seg for å endre partneren sin fordi hun er avhengig av Go Ji Seok hele tiden. Han sa at hun anså ham for å være sikkerhetsbeltet hennes. Han spurte hvorfor hun endret mening om ham så snart. Han såret følelsene hennes da han sa at han er den eneste personen som kan komme overens med henne. Dette gjorde seerne nysgjerrige på hva som vil skje videre i parforholdet.

Episode 7: Go Ji Seok svarer på forespørselen hennes

Yoo Ryung sluttet ikke å be om å bytte partner. Go Ji Seok sa at han ikke vet hvorfor han sier dette. Han fortalte henne at de to skulle bli som partnere. Han fikk seernes hjerte til å slå raskere, men klarte ikke å overbevise Yoo Ryung. Hun sa at hun også liker å være partneren hans. Hun vil at de skal holde sammen, men hun frykter at hun alltid vil stole på ham. Kan Yoo Ryung og Go Ji Seok fortsette å jobbe sammen og være tro mot følelsene sine?

Se «Catch the Ghost» hver mandag. og tirs. klokken 21.30. KST.