Det kommende dramaet «Start-Up» avslører tre kritiske punkter for seerne å se etter på premieren.tvNs nye drama 'Start-Up' er en historie som skildrer reisen til unge gründere som bestemmer seg for å begynne å oppnå suksess i Silicon Valley-sandkassen i Korea.

Dramaet gjenforener forfatter Park Hye Ryun og regissør Oh Choong Hwan med en robust ung serie av skuespillere. Dette inkluderer Bae Suzy, Nam Joo Hyuk, Kim Seon Ho, Kang Ha Na og mange flere.

Produksjonen gir tre kritiske punkter for seerne å se opp for på premieren i oktober.Ungdoms blomstrende reise til oppstart

Bae Suzy og Nam Joo Hyuk(Foto : Foto : tvN )
Bae Suzy og Nam Joo Hyuks 'Start-Up' 3 nøkkelpunkter å se opp for

Historien ønsker å inspirere ungdommene til å være sterke når de møter vanskeligheter gjennom reisen for å starte en ny karriere og satsinger i livet.

En historie om fire unge profesjonelle som vil jage drømmene sine og utfordringene de vil møte på veien. Seol Dal Mi (Bae Suzy) drømmer om å bli en kjent personlighet i Silicon Valley. Nam Do San (Nam Joo Hyuk) jobber hardt for å få en ny sjanse til å lykkes. Han Ji Pyung (Kim Seon Ho) som ønsker å spare og betaler gjelden sin, mens Won IN Jae (Kang Han Na) som ønsker å bli kjent for sin innsats og evner.

'Start-Up' et nytt historiekonsept

Bae Suzy og Nam Joo Hyuk(Foto : Foto : tvN )
Bae Suzy og Nam Joo Hyuks 'Start-Up' 3 nøkkelpunkter å se opp for

Startup refererer til selskaper som skaper nye innovative ideer og teknologier. Dramaet har en ny historie og plot som gir seerne en oversikt over Silicon Valley med en ny og interessant historie.

En reise mot å bygge ditt imperium og gå inn i oppstartsindustrien er vanskelig å finne noe drama, men er tilstede i det virkelige liv. Silicon Valley sandkasse er vanskelig å trenge gjennom med alle avanserte teknologier og gode ideer. Historien, med sine fire karakterer, vil bringe disse til seernes hjerte.

Romantikk gir spenning og spenning

Bae Suzy og Nam Joo Hyuk(Foto : Foto : tvN )
Bae Suzy og Nam Joo Hyuks 'Start-Up' 3 nøkkelpunkter å se opp for

Seol Dal Mi og Na Do Sans unge romanse vil gi spenning når du ser dem utfolde fortiden sin til nåtiden. Både pen, intelligent og varmhjertet - hva forventer du, det kommer til å bli en kjemi å passe på.

Paret hadde en utrolig kjærlighetshistorie tidligere, og vil nye sjanser være mulige for dem.

'Start-Up' vil gi inspirerende historier og en romantikk som fyller hjertene dine igjen. Det kommende dramaet har premiere i oktober.

Se teaseren her: