I koreanske skjønnhetsregimer regnes serum som kongen. Det er noen få andre produkter som trengs for hudpleieregimene dine, som øyekrem, fuktighetskremer og SPF, men serumene er muligens de høyest ansett av alle på grunn av deres målrettede tilnærming til spesifikke hudproblemer og høye konsentrasjoner av aktive ingredienser.

De fleste av de beste koreanske serumene er enda mer potente enn sine amerikanske kolleger og bruker ofte innovative ingredienser du ikke finner andre steder. Her er en liste over de 5 beste koreanske serumene for deg!

1. Mizon Skin Energy Hyaluronic Acid SerumMizon Skin Energy Hyaluronic Acid Serum regnes som det beste koreanske serumet for hydrering.

Dette produktet er ideelt for tørre og sensitive hudtyper, Mizon Skin Energy Hyaluronic Acid Serum er laget med en 50 prosent konsentrasjon av hyaluronsyre, det er godt å vite at du får den kraftige ingrediensens tilstrekkelige fordeler. Mens hyaluronsyre bærer og holder fuktighet til huden, virker ceramider også for å stoppe fuktighetstap ved å gi styrke til hudens barriere.

2. Klairs ferskjuicerte vitamin C-serum

Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serum er det beste koreanske serumet for å lysne huden. Hvis du er ute etter lys hud eller reduserer tegn på hudskade, er vitamin-C alltid nøkkelen. I form av askorbinsyre bruker Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serum 5 prosent vitamin C. I tillegg inneholder det ingredienser som grapefruktekstrakt og Yuja fruktekstrakt som er andre naturlige kilder til vitamin C.

Klairs har også Centella asiatica-ingrediens i dette serumet, som er kjent for K-skjønnhetsprodukter for sine fuktighetsgivende fordeler og for å ha et høyt innhold av naturlige antioksidanter og aminosyreegenskaper.

3. SkinFood Peach Sake Pore Serum

SkinFood Peach Sake Pore Serum er det beste koreanske serumet for fet hud. Den er laget spesielt for en person med fet hud. Dette serumet har to viktigste hovedingredienser som er sake og ferskenekstrakt.

Sake er en type risvin som gir ut kojic syre gjennom gjæring, som inneholder en lysende effekt på huden. Ferskenekstraktet er rikt på vitaminer og mineraler, hovedsakelig vitamin A og C, som kan bidra til å redusere skader fra frie radikaler og forhindre oppkomsten av aknearr.

I tillegg er den full av vitaminer, aminosyrer og mineraler som hjelper til med å stramme opp porene, øke kollagenproduksjonen, redusere talgproduksjonen og gjøre huden mykere. SkinFood har også lagt til silikapulver i formelen. Silikapulver er et mineral som gir en matt effekt på huden ved å absorbere overflødig olje.

4. CosRx's Blemish Spot Clearing Serum

CosRx's Blemish Spot Clearing Serum er det beste koreanske serumet for akne-utsatt hud.

CosRxs Blemish Spot Clearing Serum har Centella Asiatica som er en effektiv urt for å behandle betennelser som følger med akne. Dette serumet hjelper til med å rydde opp akne samtidig som den holder huden hydrert og fuktet. CosRx formulerte sitt CentellAC-Rx-kompleks, som er laget med tre Centella Asiatica-avledede ingredienser hver med sin egen målrettede tilnærming.

Madecassic syre beskytter og beroliger huden, asiaticoside fjerner urenheter, og asiatisk syre bidrar til å gjøre hudens barriere fremmed og holde ting balansert. I tillegg inneholder serumet kollagenforsterkende EGF og niacinamid for å redusere rødheten.

5. Easydews DW-EGF Easyup Serum

Easydews DW-EGF Easyup Serum er det beste koreanske serumet som fyller huden.

For en fyldigere og sunnere glødende hud er Easydews DW-EGF Easyup Serum et must for din nattlige rutine. Dette produktet er svært pålitelig i Korea siden Easydew har blitt tildelt prisen for beste hudlege kosmetikkmerke.

Denne essens-serumhybriden bruker EGF, som er kjent som 'ungdomsproteinet', ifølge merket. Vi produserer naturlig dette proteinet på egen hånd, som er ansvarlig for å produsere kollagen og elastin. I denne formelen har Easydew replikert dette proteinet for å stimulere kroppen din til å produsere mer kollagen og elastin for naturlig fyldigere hud.