'Thirty-Nine', som har Jeon Mi Do, Son Ye Jin og Kim Ji Hyuk i hovedrollene, vil være på en ukes pause som annonsert av JTBC.

Ifølge koreanske portaler bekreftet kringkastingsnettverket at de to kommende episodene av K-dramaet onsdag og torsdag ville bli forsinket for å vike for landets viktige begivenhet.

Trettini Son Ye Jin, Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun(Foto: JTBC)
Thity-Nine Son Ye Jin, Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun

'Tretti-ni' satt på pause for det sørkoreanske presidentvalget

JTBC stanser 9. og 10. mars sendinger på grunn av Sør-Koreas presidentvalgdekning.I stedet for de kommende episodene, skal nettverket etter planen gi ut en spesiell sending som inneholder oversikten over 'Thirty-Nine' episoder 1 til 6.

Med dette slippes 'Thirty-Nine' episode 7 16. mars, mens åttende episode blir 17. og kan streames via JTBC og Netflix.

Høydepunkter i 'Thirty-Nine' episode 6

Trettini(Foto: JTBC) Son Ye Jin | Trettini fortsatt

Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun og Son Ye Jins nye drama har fått seernes oppmerksomhet og fått positive reaksjoner fra publikum siden den globale utgivelsen 16. februar.

Den 12-delte episodeserien følger historien om tre bestevenner som møttes i løpet av ungdomsskolen og opprettholdt forbindelsen til slutten av trettiårene.

Mens trioen forbereder seg på å ønske førtiårene deres velkommen, skal Jang Chan Young (Jeon Mi Do), Jang Jo Hee (Kim Ji Hyun) og Cha Mi Jo (Son Ye Jin) legge ut på en uforglemmelig reise til tross for hodepine og utfordringer i deres bor.

I 'Thirty-Nine', episode 6, fokuserer dramaet på hvordan Mi Jo og Joo Hee viet tiden sin til Chan Young, som ble diagnostisert med stadium 4 kreft i bukspyttkjertelen.

Trettini(Foto: JTBC Instagram (skjermbilde))

LES MER: 'Thirty-Nine' episode 6: Son Ye Jin er desperat etter å få Jeon Mi til å gjøre den lykkeligste dødssyke pasienten

På den annen side sørger Jang Chan Young for at vennene hennes får det de fortjener, og utarbeider derfor bøttelisten hennes. Det inkluderer at Mi Jo finner sine biologiske foreldre og Joo Hee har sitt første forhold.

Dessverre er det ikke alltid det er regnbuer og sommerfugler for trioen.

Til tross for forsøk på å gjøre Chan Young til den lykkeligste terminale pasienten i verden, krysset uventede ting deres vei.

Det kom etter at Mi Jo møtte Kim Ji Seok (Lee Moo Saeng) sin kone utenfor Chan Youngs hus.

'Thirty-Nine' episode 6 overveldet seerne med Son Ye Jins skuespillerferdighet.

I den sjette episoden beviste Mi Jo hvordan hun er ivrig etter å beskytte Chan Young for enhver pris som hun glemmer seg selv.

'Thirty-Nine' Episode 7 Spoilere

Trettini(Foto: JTBC)

Den kommende episoden kan avdekke årsaken bak bruddet til Jang Chan Young og Kim Jin Seok.

'Thirty-Nine' episode 7 antyder også Jang Joo Hees spirende romantikk med kokken etter at hun sluttet i jobben som kosmetisk manager. Den kommende episoden avslørte at hun jobbet som deltidsansatt på Park Hyun Joons (Lee Tae Hwan) restaurant.

Til slutt minner Kim Seon Woo (Yeon Woo Jin) Cha Mi Jo om at hun også må ta vare på seg selv, etter å ha sett henne bevisstløs utenfor huset til Chan Young, etter hennes intense møte med Ji Seoks kone.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: 'Thirty-Nine' Episode 5: Jeon Mi Do velger å skjule sannheten

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills