JTBCs lørdags- og søndagsdrama 'Lost' sendte sin 12. episode 10. oktober, som illustrerte endringen i forholdet til Jeon Do Yeon og Ryu Jun Yeol.

De to ble trukket og opprømt mens de tilbrakte tid sammen, til tross for deres personlige dilemmaer.

'Lost' episode 12: Boo Jung og Kang Jae bare sjeler med hverandre

I den siste episoden prøver Boo Jung (Jeon Do Yeon) å berøre ansiktet til Kang Jae (Ryu Jun Yeol), men snur seg.Kang Jae, som har vært veldig observant siden starten av vennskapet deres, går på eggeskall og spør: 'Hva gjør deg så trist?'

Som Boo Jung trist svarer: 'Alle rundt meg behandlet meg dårlig. Det er alltid sånn.'

(Foto: JTBC)

Deretter trøster han henne og gir Boo Jung en klem, og lover henne at han aldri vil forlate hennes side. Kang Jae strekker seg ut til henne og stirrer rett inn i øynene hennes.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Jeon Do Yeon føler sinne bobler inni henne på Park Ji Youngs boksigneringsarrangement i «Lost»

Hans dype svarte øyne sier hans hjertes ønske: 'Jeg kan være din venn, din kjæreste, din familie.'

Til tross for at han føler det samme, synes Boo Jung fortsatt at det ikke var riktig. Da Kang Jae lente seg inn for å kysse henne lidenskapelig, klarte ikke hjertet hennes å holde seg stille. Hun vil ha henne, men det føles ikke riktig.

Boo Jung forlater Kang Jae

På slutten av episoden syklet Boo Jung og Kang Jae i bilen sammen. Kang Jae sover fredelig på Boo Jungs skuldre, rolig og fredelig.

(Foto: JTBC)

Kang Jaes tilståelse lot imidlertid ikke hjertet og sinnet hennes hvile. Hun er sikker på at hun føler en mye mer intens tiltrekning til den andre, men noe holder henne tilbake fra å frigjøre seg.

DU KAN LIKE DETTE:Shin Min Ah og Kim Seon Ho sin 'Hometown Cha-Cha-Cha' rangerer 8. på globale hitlister etter 'Squid Game'

Til tross for Kang Jaes overtalelse og ærlighet, drar Boo Jung og skynder seg å reise hjem til Seoul etter å ha mottatt ektemannens beskjed: 'La oss gå til havet sammen.'

'Tapt' lave rangeringer gjennom tidene

Til tross for de sanselige regiferdighetene, den flotte historien og skuespillernes enestående skuespillerprestasjoner, ser JTBCs melodrama 'Lost' kontinuerlig et fall i seertallene til dramaet.

Melodramaet registrerte sin høyeste prosentandel på 4,1 % landsdekkende vurdering under premieren 4. september. Dramaet stupte imidlertid og oppnådde en 3,7 % landsdekkende rangering med sin andre episode.

Siden den gang har 'Lost' uavbrutt fått lave rangeringer, og svingte fra 1 - 3 % seertall for hver episode.

DU KAN VÆRE INTERESSERT I: 'Hometown Cha-cha-cha' Episode 14: Er det virkelig slutten for Shin Min Ah og Kim Seon Ho sin romantikk?

I sin siste episode registrerte dramaet 1,0% seertal over hele landet. Nå som dramaet er nede med de fire siste episodene, håper produksjonsteamet til «Lost» å se et lys og en økning i deres ukentlige dramarangeringer.