Song Hwa og hennes fastboende leger dro ut for et overdådig måltid etter en lang uke med arbeid på sykehuset. De har dannet et godt samarbeid og trives i hverandres selskap.

Ik-jun tilbrakte tid med sønnen U-ju med sin favoritt 'egg drop'-smørbrødbutikk. U-ju er sannsynligvis en voksen gutt. Ik-jun nyter de små øyeblikkene deres sammen, og han tilbringer også mesteparten av tiden sin med Song Hwa mens de spiser måltidene sammen på klinikken deres. De fleste av legene har en travel uke med alle operasjonsplaner og møter.

Suk Hyung gir alltid emosjonell støtte til alle sine pasienter. Det er derfor han får mye beundring fra fastlege Chu Min Ha.Jung Won har vanskelig for å overbevise moren sin for planen hans om å satse på å bli prest. Han har bare til slutten av året til å forberede seg og gjøre det han trengte før han begynte på seminaret. Rosa (moren til Jung Won) følte seg trist over å vite at hennes eneste sønn snart skal dra. Hun vil ikke være i stand til å bli bestemor og forblir alene da de fleste av barna hennes er tjenere for kirken.

Jung Won ba Song Hwa om å overta stiftelsen hans da han støtter mennesker uten midler til å bli behandlet med noen sykdom. Han planlegger å gjøre opp alle arrangementer før han går på seminaret. Stiftelsen mottar mange givere da en del av VIP-pasientene er i full belegg. Ik-jun jobber hardt med å behandle og gjøre vellykkede operasjoner. Song Hwa aksepterte tilbudet, men følte seg trist over å vite at Jung Won vil forlate sykehuset i fremtiden.

Fastlege Gyeon Chul er veldig forelsket i Jung Won, men han prøver å avvise hennes tilstedeværelse, selv om Gyeon Chul alltid hjelper Jung Won på hans pediatriske avdeling. Jung Won er veldig nær sine unge pasienter. Han bekymrer seg når barn blir skadet når nåler brukes til IV-er eller medisinsprøyter.

Jung Wan følte seg trist da Ahn informerte dem om at Ik-sun (kjæresten hans) forlater Korea for sine internasjonale studier i England. Stipendet er for tre år, noe som betyr at de ikke vil se hverandre på lenge. Ik-sun vil ikke gifte seg med det første.

Fastlege Do Je Hak redder en av pasientene sine som ønsket å dø og nekter for å få legehjelp. Han kan ikke la være å tenke på hva som vil skje dersom pasienten dør. Overlegen Cheon vil heller ikke gjøre noe. Je Hak søkte råd fra Jung Wan, og han ba ham insistere på alle hans anstrengelser for å redde pasienten. Je Hak knelte og tryglet pasienten om å ta medisinene sine for å overleve. Han syntes synd på seg selv, men resten av legene applauderte innsatsen hans.

Denne uken spilte bandet en sang som snakker om kjærlighet og håp. Denne gangen synger Jung Won en del av sangen, og Ik-jun følte seg glad for å se vennen hans åpne opp tankene sine om Gyeon Chul.

Suk Hyungs mor ønsker å forfølge planene sine om å skilles fra styreleder Yang. Mens advokaten leder opp til retten, ble styreleder Yang innlagt på sykehuset for en sprukket aorta-nerve. Suk Hyung ble med Jung Wan mens de jobbet med operasjonen. Han er i koma og lav sannsynlighet for å leve. Suk Hyungs mor bestemte seg for ikke å fortsette med skilsmissen.