'Sweet Home' sesong 2 er blant de etterlengtede seriene i år. Saken er at Netflix ikke engang har fornyet showet for en ny avdrag. Men med tanke på alle cliffhangers som ble etterlatt av den første sesongen, ville det være rart for den ikke å ha en oppfølger.

Dette er grunnen til at det nå er noen rapporter som hevder at den andre sesongen vil bli annonsert i år, og til og med vist også.

'Sweet Home' sesong 2 utgivelsesdato og mulig rollebesetning

Basert på spekulasjoner, hvis 'Sweet Home' sesong 2 ville bli annonsert, kan det skje midt på året. Den faktiske droppen av showet er kanskje ikke før i desember 2021, hvis det er et presserende behov for at det skal vises innen samme år siden den første sesongen ble vist først i desember 2020.I likhet med de fleste programmer det siste året, har COVID-19-pandemien gjort opptak av filmer og dramaer så mye vanskeligere enn normalt.

LES OGSÅ: Kim Woo Bin, Shin Min Ah Dating 2021: 2 ganger kjendispar beviste at de er de ultimate #RelationshipGoals

Hvis Netflix gir 'Sweet Home' sesong 2 grønt lys , det er sannsynlig at flertallet av rollebesetningen, som forble i live på slutten av sesong 1, ville gjenta rollene sine. Med mindre handlingen involverer mange tilbakeblikk, er det en stor mulighet for at de skuespillerne med døde karakterer i den første delen vil komme tilbake.

Song Kang vil sannsynligvis komme tilbake for å fremstille som Cha Hyun-Soo, som seerne kan beskrive som sentrum av showet. Andre rollebesetninger inkluderer Lae Jin-Wook, Lee Si-Young og Kim Nam-Hee. Lee Do-Hyun kan også bli med i rollebesetningen.

'Sweet Home' sesong 2 mulig plot

Med mindre det er en massiv vri, vil 'Sweet Home' sesong 2 måtte fortsette der sesong 1 slapp, som rapportert av Looper . Det kan huskes at under de siste øyeblikkene av den første sesongfinalen,Chan Hyon-soo våkner til å finne at han har overlevd de helvetes forholdene i leiligheten der de var innelåst i kjempende monstre.

Han innser at han er i et pansret kjøretøy som blir kjørt av Pyeon Sang-wook. Seerne ble senere vist at Pyeon Sang-Wook faktisk er Ui-myeong og nettopp har adoptert Sang-wooks form.

Gitt at en så stor cliffhanger skjedde på slutten av sesong 1, ville det vært ganske skuffende om sesong 2 ikke skjer.

I tillegg var det ubesvarte spørsmål som en sesong 2 kan svare på. Først av alt, hva vil skje med Sang-Wook?

Et annet spørsmål er om Lee Eun-hyuk er død eller levende. Han ble sett begravd under ruinene i boligblokken. Vil militæret redde den gjenværende overlevende fra å bli til monstre?

'Sweet Home' sesong 2 vil sannsynligvis bety en ny setting siden den gamle visstnok allerede er etterlatt.

For det første beskrives 'Sweet Home' som et fantasy-skrekkdrama som er et godt valg for de som elsker thrillere fremfor komedie eller drama. De er sannsynligvis også fans av titler som f.eks 'The Walking Dead', 'Lovecraft Country' og ' Belastningen.'

LES OGSÅ: Kim Woo Bin Karrierehistorie inkludert alle filmer og drama han har laget

Eies av Kiltandkeeley.

Skrevet av Annie Dee