Ikke bare har 'Oh My Venus' So Ji Sub som en velskapt fysisk trener og Shin Min Ah som spiller sin ut-av-formede kjærlighetsinteresse, resten av dramabesetningen er også i fin form.

I 'Oh My Venus' spiller So Ji Sub kjendistreneren Kim Young Ho. Shin Min A spiller den skrøpelige, frekke advokaten Kang Joo Eun. Hun var en gang kjent for sitt slanke, flotte utseende, men hun har gått opp mye i vekt siden videregående. Hun mistet selvtilliten og møtte helseproblemer, og ansatte Kim for å hjelpe til med å forandre livet hennes.

Dramaet spiller også Yoo In Young som kvinnen hvis fysiske transformasjon og nye selvtillit inspirerer Shin Min Ahs karakter til å begynne å trene. Og de ekstremt personable skuespillerne Henry Lau og Jo Eun Ji har signert for roller i dramaet. Henry Lau fra Super Junior M skal spille So Ji Subs sympatiske amerikanske venn. Henry dukket nylig opp i dramaet 'Persevere Goo Hae Ra' mens Jo Eun Ji har mer dramaerfaring. Hun viste komisk sjarm i dramaer som 'Personal Taste' og 'Falling for Innocence'. Jo Eun Ji skal spille Shin Min Ahs venn og fortrolige.Sung Hoon, som hadde en utbryterrolle i det nylige dramaet 'Noble My Love', er det siste tilskuddet til rollebesetningen. Sung skal spille en annen populær personlig trener, So Ji Subs rival i arbeid og kjærlighet. Sung vet alt om å holde seg i form. Den 32 år gamle skuespilleren var profesjonell svømmer inntil en skade gjorde det vanskelig for ham å konkurrere. Han vendte seg til skuespill, og debuterte i 2011 i 'New Tales of the Gisaeng.' Han hadde også en rolle i 'Faith: The Great Doctor' med Lee Min Ho.

Han vil ha noe til felles med So Ji Sub, som trente for en karriere som profesjonell svømmer før han begynte å modellere.

Jung Gyu Woon, som dukket opp i 'Wonderful Mama', 'God's Gift - 14 Days' og 'Birth of a Beauty' signerte for en ennå ikke avslørt rolle i 'Oh My Venus'.