Før de viser frem kjemien sin i det nye juridiske dramaet «Big Mouse», viser Lee Jong Suk og SNSDs YoonA frem det visuelle og perfekte kroppsbildet i nytt magasinbilde sammen.

SNSDs YoonA og Lee Jong Suk Stun i New Pictorial

Magasinet Elle Korea benyttet Lee Jong Suk og SNSDs YoonA for mars 2022-utgaven. De to kjendisene er kjent for å være sertifiserte head-turners, og utstråler sterk karisma på sine billedsnaps for motemagasinet.

SNSD Yoona(Foto: Elle Korea Instagram)
SNSD Yoona

De to kjendisene jobber for tiden sammen for deres første dramateam-up, 'Big Mouse', også kjent som 'Big Mouth.'På bildene lastet opp av magasinet Elle Korea, kledde hovedrolleinnehaverne seg i Prada og Miu Miu, og beviste sin moteikonstatus.

Lee Jong Suk(Foto: Elle Koreas Instagram)
Lee Jong Suk

'W'-skuespilleren gikk umiddelbart til filmen 'Big Mouse' etter at han var ferdig med å jobbe med sine kommende action-eventyrfilmer 'Decibel' og 'The Witch 2'.

I mellomtiden ga magasinet ut et utsnitt av intervjuet med den koreanske hjerteknuseren.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: 'Decibel' med Lee Jong Suk, Kim Rae og Cha Eun Woo dropper første stillbilder + film mottar eksplosive investeringer til filmindustrien

På spørsmål om rollen hans som Park Chang Ho i «Big Mouse» sa Lee Jong Suk at han ønsket å få frem en litt annen side av ham, og signaliserte en ny transformasjon.

Elle Korea slipper teaser av Lee Jong Suk og YoonAs intervju

Lim YoonA, som skal markere sitt 15-årsjubileum, fortalte at hun føler at innflytelsen påvirker prestasjonen hennes, enten det er skuespill eller opptreden på scenen som Girls' Generation-medlem. Hun la til at det skjedde mange ting med henne i 2021 som fikk henne til å vokse som person.

SNSD Yoona(Foto: Elle Koreas Instagram)
SNSD Yoona

Lee Jong Suk og Lim YoonA har sin sjarm når de leverer sine forestillinger i dramaer. De viser begge hengivenhet for skuespill. Den mannlige stjernen ble deretter spurt om hva slags prestasjoner skuespill gir ham, og han svarte: «Følelsen av prestasjon kommer fra det faktum at det er mennesker som støtter meg. Ønsket om å betale tilbake dem (fansen) vokser.

Lee Jong Suk(Foto: Elle Koreas Instagram)
Lee Jong Suk

'Hush'-skuespillerinnen ga henne oppriktig svar ved å si: 'Støtten jeg har fått så langt har forandret meg enormt. Etter å ha spilt en rolle, føler jeg at jeg samler enda et stykke data om mennesker i hodet mitt.'

YoonA og Lee Jong Suks fullstendige magasinintervju finner du i den kommende marsutgaven av Elle.

'Big Mouse' forventes å sendes i første halvdel av 2022.

I TILFELLE DU GLEMT DET: KDrama Romance-mestere Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul og Jung Hae for å møte seere med deres kommende filmer og dramaer

Er du spent på Lee Jong Suk og SNSD YoonAs dramateam? Del dine kommentarer med oss!

For mer koreansk drama og kjendisoppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Shai Collins rapporterte dette.