'Steel Rain 2: Summit', som var temaet for de nye opptredenene til Jung Woo Sung, Kwak Do Won og Yang Yu Seok, og regissør Yang Woo Seok, avslørte stillbildene.

I denne filmen har Jung Woo Sung og Kwak Do Won forvandlet sin rolle som tilknytning til Nord- og Sør-Korea. Jung Woo Sung spiller den sørkoreanske presidenten og Kwak Do Won spiller direktøren for de nordkoreanske vaktene som leder kuppet.

'Steel Rain 2: Summit' er en film om krisen rett før krigen etter at tre ledere ble bortført av en nordkoreansk atomubåt under et nord-søramerikansk toppmøte.Jung Woo Sung, som spiller rollen som Nord-Koreas øverste eliteagent Uhm Cheol Woo, som viser frem action på høyt nivå i 'Steel Rain', har endret sin rolle til den koreanske presidenten Han Kyung Jae, som bekymret seg dag og natt over fredsspørsmålet. av den koreanske halvøya.

Da Jung Woo Sung spilte rollen som Um Cheol Woo i 'Steel Rain.' han snakket nordkoreansk. Da Gwak Cheol Woo spilte rollen som Gwak Cheol Woo som en sørkoreansk diplomat, det konservative setet som kommuniserer tett med store byråkrater i hvert land, viste han frem den intellektuelle sjarmen som snakker flytende tre språk, inkludert engelsk og kinesisk.

Men i 'Steel Rain 2: Summit' snakker Kwak Do Won nordkoreansk. Som en nordkoreansk eskortegeneral som forårsaket et kupp og arresterte de nord- og søramerikanske lederne i den nordkoreanske atomubåten, forvandlet han seg til en hard linje nordkoreansk militant som ikke nølte selv med sine mektige øyne og militære hensynsløse handlinger. Han mener at den eneste måten å leve i Den demokratiske folkerepublikken Korea er en allianse med Kina, som får ham til å gjøre opprør mot regimet, og etterlater et sterkt inntrykk med en annen unik tilstedeværelse.

På denne måten forvandlet de to personene rollen sin med 180 grader på 'Steel Rain 2: Summit.' I Nord-Koreas atomubåt Baekduho, som går under Dokdo, gir den skarpe motstanden mellom de to som skal vise skjebnen til den koreanske halvøya forventninger.

I mellomtiden vil ''Steel Rain 2: Summit'' bli utgitt den 29.