'Sweet Home'-skuespilleren Song Kang beviste nok en gang at han er en ekte visuell med disse nye bildene bak kulissene fra hjemmebyrået hans Namoo Actors!

Et av de kjente talentbyråene i hjertet av Seoul er Namoo Actors, som har de flinkeste skuespillerne og skuespillerinnene i underholdningsbransjen, og en av dem er den stigende stjernen Song Kang.

8. januar ga selskapet ut et sett med bilder av en av de unge, kjekke skuespillerne.Sang Kang(Foto: Song Kangs offisielle Instagram-konto)

Det var bildene bak kulissene av skuespillernes forrige bilde for januarutgaven av Elle's Magazine sammen med rollebesetningen til hans siste Netflix-serie 'Sweet Home'. De nylig utgitte kuttene har fått oppmerksomhet fra publikum.

Les også: 'Sweet Home'-rollebesetningen viser med sitt elegante og fengslende utseende i et nylig utgitt magasinbilde

Song Kang er for tiden på vei opp til stjernestatus etter hans varme og søte skildring i Netflix-serien «Love Alarm». Han kom endelig tilbake med en ny spennende serie som forvandlet ham til en annen karakter, veldig forskjellig fra hans sjarmerende bilde. Hans rolle som Cha Hyun Soo i 'Sweet Home' spiller en intens, men interessant karakter som kan kjempe med monstre.

På grunn av at prosjektene hans blir utgitt på den populære internasjonale strømmesiden Netflix, har Song Kang blitt kalt 'King of Netflix' i koreansk versjon. Hans ustoppelige popularitet kommer fra fans fra hele verden som kontinuerlig heier og støtter ham i hvert prosjekt han gjør.

Sweet Home Still 1(Foto: Netflix/Hancinema) (Foto: mydramalist)

Les også: Song Kang sa at han vil jobbe igjen med Lee Do Hyun i et annet prosjekt

De nye bildene avslørte hans karismatiske og utsøkte aura, og viste hans unektelig pene holdning fra topp til tå. Song Kang unnlater aldri å få oppmerksomheten til mange. Det kan være fansen hans eller bare en fremmed som blir trukket inn i hans alltid nydelige bilde. Han kan sees iført en tettstrikket genser som innkapsler en annen side av hans uskyldige personlighet.

Hans figur og perfekte stil redefinerte en ny type maskulinitet, han får alle bak kulissene til å kutte en hel verden for mote, å være foran kameraet gir ham kraften til å vise et annet trekk ved ham som alltid vil være annerledes enn hans fortid fotoseanser. På den annen side, på gruppebildene, skildrer rollebesetningen en sterk harmoni med kombinasjonene av fargene svart og grått, Song Kang sofistikert, men likevel skarpt trekk er et slags momentum som fansen ville elske å se.

Sang Kang(Foto: Song Kang Instagram)

Les også: Song Kang viser frem sitt karismatiske utseende i Find Kapoors nylig utgitte bilder

På det andre bildet hadde han på seg en svart dress med et attraktivt hvitt silkeskjerf som viser litt mildhet og fengsler øynene med en forlokkende og elegant atmosfære.

Hvert klikk gjør ham i stand til å bli en ny chic, fra gruppebilder til nærbilder. Song Kang vet virkelig hvordan han skal posisjonere seg i hvert bilde, hans naturlige skjønnhet taler for hans unike.

Klikk her for å få et glimt av Song Kangs nylige bilde!

Har du sett Song Kangs nyeste Netflix-serie «Sweet Home»? Del dine kommentarer med oss!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.