Nesten et år etter skilsmissen med Song Hye Kyo, er Song Joong Ki for tiden et hett tema på forskjellige plattformer etter at rykter har sirkulert om at skuespilleren er tilbake på datingscenen!

Song Joong Ki ryktes å date en advokat + byrå svarer(Foto: twitter)
Song Joong Ki ryktes å date en advokat + byrå svarer

Den nevnte sladderen begynte å spre seg i nettsamfunn, og hevdet at skuespilleren er involvert i et romantisk forhold med en advokat. Siden ryktene spredte seg innenfor advokatkretsene, ble jentas identitet automatisk avslørt, og hennes personlige opplysninger avslørt gjennom sosiale medier.

I mellomtiden, 11. juni, avkreftet Song Joong Kis byrå, History D&C, ryktet. Selskapet kunngjorde gjennom en offisiell uttalelse at det ikke er noen sannhet i datingspekulasjonene til talentet deres Song Joong Ki.«Song Joong Kis datingrykter er ikke sanne. Det har vært grunnløse rykter spredt i den juridiske industrien, men etter å ha sjekket det var det ikke sant,' sa byrået.

Byrået la til at Song Joong Ki for tiden har en hektisk timeplan. Nylig har han Gikk av fra sin rolle i biopikken 'Season You and Me.'

'Bogota' er hans nåværende prosjekt som var en del av planjusteringene hans. Den nevnte filmen ble filmet i Colombia, men ble utsatt inntil videre på grunn av koronaviruspandemien, noe som fikk rollebesetningen og mannskapet til å returnere til Sør-Korea.

Song Joong Ki's kommende film 'Space Sweepers' er planlagt å åpne på kino i sommer.

Song Joong Ki ble født 19. september 1985. Han ble kjent for sin rolle i periodedramaet 'Sungkyunkwan Scandal' utgitt i 2010. Song Joong Ki portretterte deretter forskjellige karakterer og roller i TV-serier, nemlig 'The Innocent' Man' (2012), 'Descendants of the Sun' (2016) og 'Arthdal ​​Chronicles' (2019). Han spilte også hovedrollen i billettsuksessene 'A Werewolf Boy' (2012) og 'The Battleship Island' (2017).

I 2017 ble Song Joong Ki gitt Gallup Koreas pris for årets skuespiller. Deretter ble han oppført på Forbes Korea Power Celebrity-listen i 2013, plassert på syvende plass og deretter rangert som nummer to i 2017, og åttende i 2018.

Song Joong Ki og 'Descendants of the Sun'-medstjernen Song Hye Kyo knyttet sammen ved en privat anledning 31. oktober 2017 i Seoul, og feiret seremonien med familiemedlemmer og nære bekjente. Etter mindre enn to år ble de to skilt i juli 2019.