'Run On'-stjernene Kang Tae Oh og Sooyoung ble gjenforent måneder etter at dramaet deres avsluttet.

SNSD-medlem og 'New Year Blues'-skuespiller Sooyoung hadde sitt solo-fanmøte '2021 Sooyoung Fanmeeting My Favorite' for første gang på tre år 13. november i fjor. Den kvinnelige kjendisen var fullpakket med mange overraskelser for fansen og danseforestillinger. å endelig se hennes nasjonale og internasjonale fans gjennom en virtuell begivenhet.

SNSD Sooyoung utvider utilsiktet sitt første solo nettfanmøte

Choi Sooyoungs 'My Favorite' ble holdt i Yerimdang Art Hall. Basert på temaet for arrangementet var Girls' Generation-medlemmets ulike opptredener alle hennes favorittsanger og danser. Det var også quiz, spill og sanntidsprat med fans. Hun hadde også et snakkesegment med medmedlem Hyoyeon, som også var en spesiell gjest under fanmeeting.DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: SNSDs Sooyoung Net Worth 2021: Hvorfor begynner 'So I Married an Anti-Fan'-skuespillerinnen å bli etterspurt i K-dramaer?

«So I Married an Anti-Fan»-skuespillerinnen Sooyoung gjenforenes med «Run On»-stjernen Kang Tae Oh på hennes første solo-fanmøte(Foto: Saram Entertainment) SNSD Sooyoung

Online-arrangementet ble streamet av de internasjonale fansen gjennom Bbangya TV. SNSDs Sooyoung deltok på fanmøtet full av lidenskap for fansen siden hun ikke har møtt dem på lenge. Det har blitt sagt at skuespillerinnen til og med deltok i regi, casting av merker og gjester og sceneoppsett.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Saram Entertainment (@sarament_official)

Sooyoung ble også MC for sitt eget show, hvor hun viste ut alt talentet sitt på en dag, og beviste at hun er en allsidig underholder. På grunn av hennes vertskapsferdigheter ble fanmøtet også forlenget, som opprinnelig var planlagt til tre timer.

'Run On'-medstjernene Shin Se Kyung og Kang Tae Oh støtter Sooyoung på hennes fanmeeting

Bortsett fra fansen, var den virtuelle begivenheten også fylt med forskjellige spesielle gjester. Girls' Generation-medlemmene Sunny, Yuri og Yoona sendte varme videohilsener til Sooyoung.

«So I Married an Anti-Fan»-skuespillerinnen Sooyoung gjenforenes med «Run On»-stjernen Kang Tae Oh på hennes første solo-fanmøte(Foto: SNSD Sooyoung Instagram)

Idol-skuespillerinnen ble rørt over å ha et minigjensyn med sin forrige partner på skjermen Kang Tae Oh. Skuespilleren ringte en overraskende telefon til Sooyoung under arrangementet.

En annen 'Run On'-stjerne Shin Se Kyung delte også noen søte og vennlige ord til 'Miss & Mrs. Cops'-stjernen.

LES OGSÅ: 'The Red Sleeve Cuff' Episode 2: 14.00s Junho liker å gi straff til Lee Se Young

(Foto: Sooyoungs Instagram / JTBC)

I mellomtiden er Choi Sooyoung i ferd med å gjøre comeback på den lille skjermen med «Tell Me Your Wish» sammen med «Lovestruck in the City»-skuespilleren Ji Chang Wook og veteranskuespilleren Sung Dong Il. Det markerer hennes første drama i 2022 etter hennes suksessrike romantiske komedieserie «So I Married an Anti-Fan» i 2021.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Bekreftet! Ji Chang Wook, SNSDs Sooyoung og Sung Dong Il spiller i det nye dramaet 'Tell Me Your Wish'

Er du klar for Sooyoungs drama-retur med «Tell Me Your Wish»? Gi oss beskjed i kommentarene!

For flere kjendiser og koreanske dramaoppdateringer, hold fanene åpne på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins