Choi Sooyoung eller profesjonelt kjent som Sooyoung fra Girls' Generation, har fått mange dramaopptredener de siste årene. I løpet av å være i skuespillerfeltet, hvorfor og hvordan blir hun etterspurt i K-dramaer i dag?

SNSDs Sooyoung mislyktes i 70 skuespillerprøver før de kom til toppen

Før hun gjorde det på den lille skjermen, ble Choi Sooyoung først introdusert i underholdningsindustrien som en del av SM Entertainments K-Pop-jentegruppe, Girls' Generation. Hun etablerte med hell sitt image som et idol.

Sooyoung var i stand til å dominere scenen med fantastiske opptredener sammen med Girls' Generation-medlemmer. Men mens hun var i ferd med å gjøre det i musikkmiljøet, har den sørkoreanske kjendisen begynt å utforske en annen karrierevei, og det er i skuespillerfeltet.SNSD Sooyoung(Foto: Sooyoungs Instagram)

Idol-skuespillerinnen har vært aktiv i skuespillerprosjekter siden 2007 med serien 'Unstoppable Marriage', hvor hun spilte en birolle. År senere hadde Sooyoung gjort flere cameos i dramaene 'Oh! My Lady, ''Paradise ranch' og 'A Gentleman's Dignity.'

I 2014 ledet Choi Sooyoung serien 'My Blooming Days' der hun kunne ta hjem Excellent Actress Award i Korean Drama Awards og MBC Drama Awards. På grunn av dette var Girls' Generation-medlemmet konsekvent på listen over de fremvoksende sørkoreanske skuespillerinnene.

SNSD(Foto: Så jeg giftet meg med en anti-fan Instagram)

'Run Devil Run'-sangerinnen nevnte i et av hennes tidligere intervjuer at hun var interessert i å spille først før hun debuterte som sanger. Sooyoung tilsto at hun hadde feilet mer enn 70 auditions (skuespill) i løpet av dagene før debuten.

Men å se henne nå som en av de mest etterspurte skuespillerne i K-dramaer beviste at skuespill virkelig er ment for henne. Bortsett fra å vise frem talentet sitt på scenen, beviste Choi Sooyoung gjennom sin besluttsomhet at selv om hun mislyktes i mer enn 70 skuespillerprøver tidligere, kjempet hun tappert for sin plass i bransjen.

Choi Sooyoungs nettoverdi

Som en godt avrundet artist i den koreanske underholdningsindustrien, har Sooyoung bygget navnet sitt profesjonelt og sterkt gjennom årene. Men med alle aktivitetene hun har vært engasjert i og vil være involvert i, hvor mye er egentlig nettoverdien hennes?

SNSD(Foto: Sooyoungs Instagram)

I følge digital nettoformue er Choi Sooyoungs estimerte nettoformue i 2021 $1 million – 4 millioner. Den økte definitivt fra året før, hvor nettoformuen hennes varierte fra 1,5 - 2 millioner dollar.

Dette viste at 'Squad 38'-stjernen har blitt mer etterspurt i K-dramaland. Siden hun kom tilbake med 'Tell Me What You Saw' i 2020, var Sooyoung i stand til å jobbe med flere prosjekter de påfølgende månedene.

Skuespilleren Choi Sooyoung er nå konsekvent i å gjøre K-dramaer

(Foto: Sooyoungs Instagram / JTBC)

Samme år (2020) dukket 'Tell Me Your Wish'-sangeren opp og ble en av hovedrollene i JTBCs healing-romance-serie 'Run On' sammen med Shin Se Kyung, Im Siwan og hennes partner Kang på skjermen. Tae Oh.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE:Shin Se Kyung erter fansen om muligheten for å ha en ny sesong av 'Run On'

Sooyoung spilte også hovedrollen i den stjernespekkede filmen «New Year Blues». Selv om det tok nesten tre år før dramaet «So I Married an Anti-Fan» ble utgitt, fikk det den anerkjennelsen det fortjener. Samme som med hovedskuespillerne Choi Sooyoung, Choi Tae Joon og 2PMs Chansung.

Sooyoung og Choi Tae Joon(Foto: Så jeg giftet meg med en anti-fan Instagram)

Hennes naturlige kjemi med skuespilleren Choi Tae Joon ble elsket og likt av K-drama-entusiastene. Gjøre «So I Married an Anti-Fan» til en vellykket romanseserie i 2021.

I TILFELLE DU GLEMT DET: SNSDs Sooyoung-besetning for å bli med Jang Geun Suk i Kakao TVs 'Country Diary by Chance'

Hva kan du si om Choi Sooyoungs karrierereise? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.