Girls' Generation-medlemmet og skuespillerinnen Seohyun poserte for magasinet Esquire. Det fargerike bildet ble utgitt 22. april.

Seohyuns uskyldige og sofistikerte sjarm matchet perfekt med den klassiske stilen hun hadde på seg: blå jeans og en hvit t-skjorte. Et annet bilde med sangeren/skuespilleren iført en rød og svart kjole fikk også tonnevis med oppmerksomhet fra nettbrukerne. Folk kunne ikke unngå å legge merke til hvordan Seohyun ser ungdommelig ut som om hun ikke ble eldre i det hele tatt.

I et oppfølgingsintervju med magasinet snakket Seohyun om hennes nylige show 'Hello Dracula' og det kommende JTBC-dramaet 'Private Life', som får premiere i andre halvdel av dette året.Seohyun sa, «I disse dager har jeg begynt å tro på meg selv. I fortiden,Jeg spilte musikaler, spilte, spilte, hadde konserter og gjorde 10 ting samtidig. Jeg hadde det alltid travelt, og jeg levde bare mens jeg fikk meg selv til å tro at jeg var ok, at jeg kan gjøre det. Nå er jeg helt ok. Jeg ser tilbake til mitt tidligere jeg og synes synd på henne. Jeg var for hard mot meg selv. Nå tar jeg ting sakte, og jeg kan endelig puste.'

'Men jeg angret ikke på at jeg bodde på den måten, på grunn av det har jeg råd til å leve bedre nå. Jeg har også mer tillit til meg.'

I mellomtiden kan Seohyuns intervju og bilde finnes i Esquire Magazines mai 2020-utgave og på deres offisielle nettside.