'The Silent Sea' episode 6 fokuserer på Bae Doona og Luna, spilt av Kim Shi Ah. Tepisoden viser også handlingene til Lee Joon mens han fortsetter å kommunisere med RX.

Høydepunkter i 'The Silent Sea' i episode 6: Kaptein Han, Song Jian og teamet møter Luna

Det stille hav(Foto : Netflix Korea ) The Silent Sea rollebesetning

I 'The Silent Sea' episode 6 begynner ting å bli klart for hele teamet, spesielt for Song Jian.I troen på at inntrengeren ville angripe Jian, Doc Hong og løytnant Ryu Tae Suk, løp kaptein Han og resten av mannskapet etter backup.

Astrobiologen mente imidlertid noe annet og prøvde å roe barnet. Dessverre skjøt Ryu Tae Suk den uidentifiserte personen, noe som førte til at prøven sprakk nær ansiktet hennes.I TILFELLE DU GÅR GJORT: 'The Silent Sea' Episode 5: Gong Yoo og Bae Doona oppdager en hemmelig lagring

Inntrengeren så hjelpeløs ut mens hun gispet og så ut til å be om hjelp, men mannskapet ble lamslått over å se effekten av månevann på henne da sårene leget umiddelbart.

Inntrengeren løper umiddelbart etter at det er en fare i området.

Mens Song Jian sikret vannprøvene, diskuterte hun og kaptein Han hva de ville gjøre med jenta.

Under samtalen deres påpekte hun at 'hun kan være alles håp', og fremhevet at de ikke skulle drepe eller skade jenta.

Sette opp en felle

Ved hjelp av sjef Gong Soo Hyuk og Song Jian, tenkte kaptein Han på å fange den mystiske personen ved å sette opp en felle.

Astrobiologen står midt i gangen mens de to overvåker premissene for et mulig biosignal fra jenta.

Interessant nok oppdaget Gong Soo Hyuk et signal som kom fra ventilen og så umiddelbart jenta dukke opp rett foran Song Jian.

Kaptein Han ber høyre hånd om å lukke portene i et forsøk på å fange jenta, men han ser at Song Jian er i ferd med å hjelpe inntrengeren.

For å forhindre dette trakk han henne umiddelbart og trykket på knappen for å låse jenta inne i området; bena hennes ble imidlertid sittende fast i en av portene.

Teamlederen injiserte også et beroligende middel. 'Dette er det beste vi kan gjøre for henne,' sa kapteinen.

Dessuten så hun også en merkelapp på navnet hans, som sier Luna078.

Løytnant Ryu Tae Suk sikrer prøvene

Det stille hav(Foto: TPC) Lee Joon

På den andre siden av stasjonen gjør løytnant Ryu Tae Suk sin egen virksomhet og kobler seg til RX, og informerer dem om hans nye forslag, mer betydningsfullt enn deres opprinnelige plan.

Han ble imidlertid bedt om å holde seg til planen, som innebar å drepe lagkameraten og hente prøvene.

Etter å ha sikret prøvene kjente han at E2 var ved bevissthet og for å sikre at planen hans var på rett vei, drepte han ham og låste portene ved hjelp av kontrollene i kommandostasjonen.

Når det gjelder Song Jian og kaptein Han, er de i ferd med å bringe henne til sykestuen for å behandle beinet hennes, men hører den høye alarmen, noe som får henne til å få panikk og rømme umiddelbart.

Song Jian fulgte henne imidlertid til ventilene, noe som fikk teamlederen til å bekymre seg for sikkerheten hennes.

Etter å ha passert gjennom ventilene, kjente hun at Luna ville følge etter henne, og det gjorde hun.

Astrobiologen havnet i en av hyttene der jenta oppholdt seg.

Song Jian og Luna danner et usannsynlig bånd og ble også opprørt etter å ha sett bilder av søsteren hennes under ekspedisjonen.

LES MER: Gong Yoo avslører meningen bak halsen hans tatovering sett på 'The Silent Sea' + morsomme fakta om Netflix-serien

KDramasters eier denne artikkelen

Skrevet av Geca Wills