Ettersom hun for tiden dominerer den lille skjermen med comebacket Kdrama Hjembyen Cha-Cha-Cha , Shin Min Ah spiller også en viktig rolle i ulike merker, og hennes lojalitet som merkeambassadør beviser hvor høyprofilert hun er en offentlig person.

Les videre for å vite mer om hvor mye hun tjener!

(Foto: tvN)

Shin Min Ah'spågående healing-romantikk Kdrama Hjembyen Cha-Cha-Cha er fortsatt en av de mest sette primetime-seriene i helgen, takket være kjemien hennes med Kim Seon Ho.Selv om hun er i et forhold med Kim Woo Bin, har Shin Min Ah kraften til å blande seg godt og jobbe komfortabelt med alle skuespillere som hennes partnere på skjermen. Profesjonaliteten hennes er ikke bare til stede i skuespillet, hun besitter også et høyt profilert image gjennom sin modellkarriere.

Shin Min Ah for Cartier(Foto: Shin Min Ah Instagram) Shin Min Ah

Med sin elegante skjønnhet er det ikke overraskende at hun representerer luksusmerker, fra smykker, kosmetikk og kleslinjer. Hennes allsidighet er en av hennes prisverdige egenskaper, og etter hvert som hun fortsetter å jobbe innen ulike felt, øker også verdien hennes.

Fra å være en merkevareambassadør til å være skuespiller, hvor rik er Shin Min Ah i det virkelige liv? Fortsett å lese for å vite mer!

Ifølge rapporter har Shin Min Ah en estimert nettoverdi på USD 1 million. Imidlertid er de fleste av hennes tidligere anbefalinger ennå ikke inkludert siden hun har jobbet med flere merker nå og har blitt travlere på grunn av de nye prosjektene hennes.

Derav Kjæresten min er en Gumiho skuespillerinnen blir rikere på grunn av hennes kontinuerlige harde arbeid.

Shin Min Ah Net Worth 2021(Foto: Shin Min Ahs Instagram | Givenchy Beauty ) Shin Min Ah

De Arbeidsleder stjernen og Kim Seon Ho blir også hyllet som den mest buzzworthy listen over Kdrama-skuespillere nesten hver uke, mens serien deres Hjembyen Cha-Cha-Cha topper listen under Kdrama-kategorien.

Shin Min Ah pryder også ulike motemagasiner i samarbeid med Cartier, Givenchy Beauty, Couronne og flere.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Shinmina (@illusomina)

Bortsett fra å være et forbilde, har Shin Min Ah en solid hengivenhet til skuespill og hennes tidligere priser beviser hvor god hun er i håndverket sitt.

Hun vant Excellent Awards i 2015 ved KBS Drama Awards for sin skildring i serien Å min Venus . Hun tok også hjem en Baeksang Awards i 2015.

I TILFELLE DU GLEMT DET: 'Hometown Cha-Cha-Cha' Episode 12: Shin Min Ah lager et pars bøtteliste med Kim Seon Ho + Gong Min Jeung og Kang Hyung Seok møtes halvveis

(Foto : tvN) Hjemsted Cha-Cha-Cha Kim Seon Ho Shin Min Ah

I mellomtiden mottar Shin Min Ah mye kjærlighet for hennes drama-comeback Hjembyen Cha-Cha-Cha . Med bare noen få episoder igjen, vil Yoon Hye Jin (Shin Min Ah) og Hong Doo Shik (Kim Seon Ho) få en lykkelig slutt? Eller vil Doo Shiks tilsynelatende smertefulle bakhistorie rive dem fra hverandre?

Sørg for å se de resterende episodene av dramaet hver lørdag og søndag på tvN og Netflix.

I TILFELLE DU GLEMT DET: 'Hometown Cha-cha-cha' ser en liten økning i seertall + nøkkelpoeng å se etter i de fire siste episodene

Ser du på Kdrama Hjembyen Cha-Cha-Cha ? Hvordan er historien så langt? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.