Shin Hye Sun og Lee Jun Young avsluttet offisielt innspillingen av sin kommende film 'Brave Citizen.'

Fortsett å lese for flere detaljer.

Filmen 'Brave Citizen' med Shin Hye Sun og Lee Jun Young i hovedrollene avslutter innspillingen

I følge et K-media rapportere 10. april avsluttet Wavves originale film 'Brave Citizen' produksjonen 5. april etter nesten tre måneder med innspilling.Shin Hye Sun, Lee Jun Young(Foto: Wavve Instagram)
Shin Hye Sun, Lee Jun Young avslutter filmingen av sin kommende film 'Brave Citizen'

Historien dreier seg om So Shi Min, spilt av Shin Hye Sun. Hun er en tidligere boksestjerne, men ender opp som lærer etter å ha møtt urettferdighet som hun må tåle for å bli lærer på heltid.

'Brave Citizen' er tilpasset fra Naver Webtoon med samme navn, som fikk positive anmeldelser fra lesere og har en vurdering på 9,8. På de utgitte bildene levert av Wavve, 'Mr. Queens skuespillerinne sammen med Lee Jun Young poserte sammen og viste deres bedårende vennskap.

(Foto: Wave | Newsen)

På den annen side, Lee Jun Young, som preget sin ekstraordinære tilstedeværelse i Netflixs 'Love and Leashes' og 'D.P.' vil skildre rollen som Han Soo Gang, en uredd student, som konfronterer So Shi Min og vil forvandle seg til en skurkekarakter.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Shin Hye Sun vil muligens gjøre comeback på små skjermer med webtoon-basert 'See You in My 19th Life'

I tillegg slo regissør Park Jin Pyo, som har vist solide regiferdigheter i forskjellige filmsjangre, og forfatterne Yeo Ji Na og Hyun Choong Yeol seg for å gi en spennende og morsom film for seerne.

Shin Hye Sun, Lee Jun Young og Park Jin Pyo deler tanker om filmen

Shin Hye Sun sa at hvert filmnettsted var en ny utfordring og opplevelse for henne. Hvert arbeid er meningsfullt for henne akkurat som 'Brave Citizen', og sier at det ikke ville være lett for henne å gi slipp på karakteren sin i filmen.

Shin Hye Sun(Foto: YNK Entertainment Official Instagram)

Medstjernen hennes, Lee Jun Young, delte: 'Det var en film der jeg lærte mye av regissøren og alle i feltet. Jeg er nysgjerrig på hva slags arbeid det blir, og håper det blir et spesielt verk for publikum.'

Lee Jun Young(Foto: Lee Jun Young Instagram)
Skuespiller Lee Jun Young

I mellomtiden sa regissør Park Jin Pyo at 'Brave Citizen' er en film som inneholder lidenskapen og oppriktigheten til alle skuespillerne og ansatte.

Videre er filmen planlagt til premiere på kino og Wavve når etterproduksjonen allerede er ferdig med arbeidsprosessen.

Bortsett fra filmen, er Shin Hye Sun også i samtaler om å spille hovedrollen i to dramaer 'Wax Doll' og 'See You in My 19th Life.'

I TILFELLE DU GISTE DET: Shin Hye Sun kurtiserte til overskriften på nytt drama 'Voksdukke'

Er du spent på Shin Hye Sun og Lee Jun Youngs nye film? Del dine kommentarer med oss!

For flere K-Drama-, K-Movie- og kjendisoppdateringer, hold fanene åpne på KDramastars.

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.