Hwang Jung Eum må velge mellom Yoon Hyun Min og Seo Ji Hoon i den nyutgitte plakaten 'To All The Guys Who Loved Me'!

KBS2 TVs kommende drama 'To All The Guys Who Loved Me' forteller historien om Seo Hyun Joo (Hwang Jung Eum), som ga opp kjærlighetens og ekteskapets lykke etter å ha opplevd flere hjertesorger. Disse fikk henne til å tenke at alle menn er like. Når hun blir sikker på avgjørelsen hennes, kommer to menn, Hwang Ji Woo og Park Do Kyum, som er totalt forskjellige og har motstridende personligheter inn i livet hennes og prøver å vinne hennes hjerte.

Hwang Ji Woo er administrerende direktør i et farmasøytisk selskap, som er kald på utsiden, men veldig søt og varm på innsiden. Park Do Kyum jobber som nettfilmforfatter, som har vært skjebnesvangert med Hwang Ji Woo i flere tidligere liv.Seo Ji Hoon og Yoon Hyun Min prøver å vinne Hwang Jung Eum(Foto: KBS2 TV)

29. juni delte KBS2 TV en plakat av de tre, som viste hver av karakterenes personligheter, spesielt Hwang Ji Woo og Park Do Kyum. Plakaten viser Seo Hyun Joo, kledd i en knallrød kjole, smilende selvsikkert inn i kameraet, mens en rekke Hwang Ji Woos og Park Do Kyums omringer henne for å vinne hennes kjærlighet.

På plakaten viser Hwang Ji Woo på plakaten en veldig reservert og kald personlighet mens Park Do Kyum ser munter ut og har en veldig lys stemning. Bildeteksten på plakaten sier: 'Når du elsker meg, er det begynnelsen på en romanse som varer hele livet!'

I tillegg sa forfatter Lee Eun Young, som nevnte hennes inspirasjon for det kommende dramaet, at hun hadde spørsmål: «Hva om folk var i stand til å huske sine tidligere liv, ville de gifte seg med personen de var gift med tidligere? Velger ugifte mennesker å ikke gifte seg etter å ha opplevd traumer i sitt tidligere ekteskap i tidligere liv?'

Forfatteren sier at disse tankene hennes var der ideen om dramaet startet. Lee Eun Young nevnte også hvordan hun tror at skuespillerne samsvarer med 99,9 % av skuespillerne hun tenkte på for karakterene, spesielt deres fysiske egenskaper og tonen i skuespillet.

KBS2 TVs romantiske komedie 'To All The Guys Who Loved Me' er et drama som vil bringe romantikk og mye latter til seerne! Det sies å ha premiere 6. juli klokken 21.30. KST. Engelsk teksting vil være tilgjengelig på Viki-appen.