Se opp: Koreansk zombiefilm(Foto: Netflix offisielle Facebook-side)

En ny zombiethrillerfilm '#ALIVE' vil skremme deg!

Hvis du er mer interessert i den spennende siden av koreanske filmer som 'Train to Busan' og 'Kingdom', så vil du sannsynligvis elske denne filmen med fantastiske skuespillere, Park Shin Hye og Yoo Ah In. Som mange andre skrekkfilmfanatikere vil du garantert få et kick av den nye filmen deres.

Men vet du hva den beste delen er? Gjør deg klar folkens! Denne koreanske zombiefilmen kommer raskere enn forventet, og kommer SNART på Netflix-skjermene våre! Det er bekreftet at den koreanske zombiefilmen 'Alive' vil ha en internasjonal utgivelse etter kinospillet i Sør-Korea.Akkurat i dag, 25. august, lastet Netflix opp videoen på 4 minutter og 10 sekunder av åpningsscenen til den nevnte filmen via deres offisielle Facebook-side.

Bildeteksten til videoen sier: 'Her er den FAKTISKE åpningsscenen fra #Alive, en koreansk zombiefilm med Park Shin-hye og Yoo Ah-in i hovedrollene!!! Værsågod. Se hva som skjer videre 8. september!'

Vil du ha mer informasjon om nevnte film? Hvis du er nysgjerrig nok, sjekk ut denne informasjonen vi har listet opp nedenfor. Her er alt du trenger å vite om 'ALIVE!'

'#ALIVE' Skuespillere og skuespillerinner

Skuespiller Yoo Ah In er kjent for å spille forskjellige karakterer i koreanske filmer og dramaer som 'Veteran', 'Chicago Typewriter', 'Six Flying Dragons', blant andre. På den annen side er Park Shin Hye kjent for sin fantastiske skildring i «You Are Beautiful», «Pinocchio» og «Memories of the Alhambra».

De to hovedstjernene vil skildre karakteren til naboene med stikk motsatte personligheter i filmen. Yoo Ah In vil spille rollen som Oh Joon Woo som er en gjennomsnittlig middelklassegutt som er veldig interessert i teknologi. Mens Park Shin Hyes karakter som Kim Yu-bin er en jente som stoler mer på de konvensjonelle måtene å leve på, som å bruke campingverktøyene og teleskopene sine for å overleve. Andre skuespillere som slutter seg til hovedstjernene er Jeon Bae Su fra 'The King Eternal Monarch' og 'The Wailing' og Lee Hyun Wook fra 'Strangers from Hell' og 'The Good Detective'.

Plott '#ALIVE'

'Alive' vil fortelle historien om Oh Jun-u (Yoo Ah In) og Kim Yu-bin (Park Shin Hye) som er naboer som er fanget i sine respektive leilighetsbygg under en epidemi av et mystisk virus. Nevnte virus bringer kaos og ødelegger hele dagens Seoul og gjør ofrene om til zombier. Både Jun-u og Yu-bin står uten tilgang til teknologi og må kjempe seg frem for å holde seg i live, overleve og ikke bli smittet av den nevnte sykdommen. Å overleve viser seg å være enda vanskeligere når deres eneste måte å få informasjon fra omverdenen på er gjennom nyhetene på TV, og fra akkurat det de kan se fra vinduene i leiligheten.

'#ALIVE' Behind-the-scenes Crew

Historien er basert på det originale manuset 'Alone' fra 2019 fra Hollywood-manusforfatteren Matt Naylor, og filmen ble ledet av filmregissøren Cho Il-hyung.

Se hele traileren nedenfor!