Netflix avduket en spennende ny trailer med Lee Jung Jae og Park Hae Soo i den kommende serien 'Squid Game'.

I den siste teaservideoen stimulerer det mørke overlevelses-thriller-dramaet seernes nysgjerrighet med dødsforaktende utfordringer.

«Squid Game»-trailer illustrerer et liv og døds overlevelsesspill mellom 456 deltakere

456 deltakere må komme seg gjennom det grufulle spillet på liv og død for å vinne hovedpremien på 40 millioner dollar eller 45,6 milliarder KRW; Dessverre er det bare én som trenger å overleve.Basert på den andre offisielle traileren, ble hundrevis av deltakere ønsket velkommen av en gruppe væpnede soldater i rød kjeledress da deltakerne samlet seg i ett rom.

'Alle dere i dette rommet lever på kanten med gjeld du ikke kan betale ned.'

Med dette konkurrerer deltakerne mot hverandre og setter livet på spill mens de kjemper mot det intense storskalaspillet.

'For å spille rettferdig kan vi ikke avsløre noen informasjon om spillene på forhånd,' forklarte en representant til foredragsholderen da deltakerne gikk inn i den første fasen av konkurransen.

Interessant nok starter selve spillet etter at 456 deltakere så en gigantisk statue som ligner på Squid Sister Marie fra Squid Sisters som skyter mot en deltaker.

'La spillene begynne,' setningen blinket over skjermen mens en soldat forklarte at man må følge reglene for å vinne hovedpremien og overleve.

Dessverre må alle spillere fortsette spillet. De som vil bli eliminert, er satt til å møte sin død.

LES MER: Netflix Thriller-serien 'Squid Game' med Lee Jung Jae og Park Hae Soo avslører første teaser + kunngjør offisiell utgivelsesdato

'Squid Game' utgivelsesdato, rollebesetning og synopsis

I Netflixs 'Squid Game' vil 'Prison Playbook'-stjernen Park Hae Soo ta på seg rollen som Sang Woo, som er Ki Huns barndomsvenn, spilt av den allsidige skuespilleren Lee Jung Jae.

Å bli sparket fra jobben og sliter med å få endene til å møtes, presset Ki Hun til å delta i spillet.

Det samme gjelder Sang Woo, som synes livet er urettferdig og ser at han ikke har noen fremtid på arbeidsplassen sin.

Blekksprut spill(Foto: Netflix Korea Offisielle Instagram) Blekksprutspill(Foto: Netflix Korea Offisielle Instagram)

Dessverre fikk duoen også vite at dette er mer enn bare en milliardvinnende premie.

Tidligere denne måneden annonserte Netflix utgivelsesdatoen for «Squid Games», etterfulgt av hovedplakaten til det mørke overlevelses-thrillerdramaet.

(Foto: Netflix Korea Offisielle Instagram)

Styrt av 'The Fortress' og 'Miss Granny'-regissør Hwang Dong Hyuk, er den kommende Netflix K-original-serien planlagt å debutere 17. september med totalt åtte episoder.

På den annen side inkluderer rollebesetningen i 'Squid Game' også Heo Sung Tae,Wi Ha Joon, Im Ki Hong og Kim Joo Ryung.

I tillegg skal den sørkoreanske stjernen Gong Yoo gjøre en spesiell opptreden med Won Chun Gyu og Jung Woo Hyuk som en av deltakerne.

Midt i bekreftelsen av Gong Yoos byrå, Management SOOP, tilbake i juli, har teamet hans ennå ikke avslørt karakteren hans, men fansen spår at han kan spille en betydelig karakter og kan være mannen bak sølvmasken.

I TILFELLE DU GÅR GJORT:Nye koreanske filmer og dramaer stopper produksjonen på grunn av pågående COVID-19-pandemi

KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills