Tidligere kunngjorde produksjonsteamet at 'Vincenzo' ville ta en ukes pause for å forbedre og fullføre dramaet. De unnlater aldri å gi oppdateringer som seerne kan glede seg over.

Song Joong Ki fortsetter å øve på actionscenen flittig med sine medskuespillere

Gjennom deres sosiale mediekontoer var tvN i stand til å levere oppdateringer om deres siste, kommende og pågående serier. Og de slapp sjenerøst den imponerende videoen bak kulissene av Song Joong Ki mens de øvde på actionscenen hans som kan sees i episode 16.

Mafiaadvokaten er veldig fast bestemt på å perfeksjonere stuntene. Selv om scenen krever mange fysiske styrker, var Song Joong Ki i stand til å gjøre det grasiøst og profesjonelt. Personalet og mannskapet er også praktiske for å sørge for at skuespillerne er trygge mens de gjør actionscenen.Du vil kanskje også like: Bevis på hvorfor Song Joong Ki passer perfekt til rollen til Vincenzo Cassano

Nye 'Vincenzo'-stillbilder for episode 16 ble endelig avslørt

I mellomtiden, siden det ikke kommer noen 'Vincenzo'-episoder denne 17. og 18. april. Fans kan ikke skjule sin begeistring for å se de forskjellige bildene som inneholder morsomme og spennende øyeblikk tatt fra den intense episoden 16 som ble sendt 11. april i fjor. Den første familiebilde av Vincenzo Cassano gjør fansen emosjonelle, for endelig hadde han tatt et anstendig familiebilde med moren hennes og med sin eneste Søtnos, Hong Cha Young.

Vincenzo Still(Foto: tvNs offisielle Twitter)

Nettbrukere ble betatt av den komiske trioen Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin og Yoon Byung Hee etter å ha på seg en helhvit hanbok for planen deres om å forkle seg som sjamaner. Blandet med sine følelser og rene talenter laget trioen en imponerende og underholdende scene.

I tillegg kommer Song Joong Kis eteriske skjønnhet frem mens han har på seg den hvite hanboken og en bukett blomster på den andre hånden. Seerne var forvirret om hvem som er den virkelige blomsten!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av tvN drama offisielle konto (@tvndrama.official)

Sangen Joong Ki(Foto: tvNs offisielle Twitter) Ok Taecyeon(Foto: tvNs offisielle Twitter)

Og, selvfølgelig, vil episoden ikke være komplett uten den etterlengtede scenen til Vincenzo Cassano som tar hevn for døden til sin elskede mor. Song Joong Ki ble hyllet for sine store følelser under den episke scenen. Den monstrøse siden av ham har endelig våknet, og å se fiendene hans krype hardt for å redde seg fra døden sies å være en tilfredsstillende følelse for publikum.

(Foto: tvNs offisielle Twitter)

Ok Taecyeon viste en av karakterens svakeste sider da Vincenzo fryktløst dominerer rommet og viser et ingen nåde-utseende til alle. Denne scenen fortsetter neste uke, 24. og 25. april. Så følg med og nyt de siste gjenværende fire episodene av det populære helgedramaet Vincenzo.

I tilfelle du gikk glipp av: 'Vincenzo' episode 16: Enemies to Feel the Wrath of Song Joong Ki's Pain

Har du sett de nyutgitte stillbildene av 'Vincenzo'? Hva kan du si om at Song Joong Ki har på seg hanbok? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene nedenfor!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.