'Spennende, underholdende, spennende - en forfriskende actionkomedie!' Dette er bildeteksten til den siste plakaten til SBSs drama 'Good Casting', sammen med de tre væpnede ledende damene.

'Good Casting' er en action-komedie om tre vakre, men tøffe National Intelligence Service (NIS)-agenter som går undercover på et hemmelig oppdrag. Choi Kang Hee, Yoo In Young og Kim Ji Young vil spille hovedrollene til disse beryktede NIS-agentene.

Choi Kang Hee, 42, en multi-prisbelønt skuespillerinne fra filmene 'Protect The Boss' (2011), '7th Grad Civil Servant' (2013), 'Queen of Mystery' 1 og 2, og mange andre, vil spille som Baek Chan Mi. Selv om hun en gang var en legendarisk black ops-agent, ble hun degradert etter at ett oppdrag gikk sørover. Hun skal gjøre en skrivebordsjobb og har en veldig vanskelig personlighet å håndtere.Choi Kang Hee har vært DJ for radioprogrammene 'Pump Up the Volume' og Night Flight.' Hun forfattet foto-essayalbumet 'A Little Child's Happiness' i 2009.

Im Ye Eun, en superintelligent agent, men med en katastrofal klønete holdning, vil bli spilt av den prisbelønte 36 år gamle Yoo In Young.

Yoo In Young (Yoo Hyo Min) begynte sin karriere som modell, men fortsatte karrieren som skuespiller. 'Drama City' (2005) var hennes første TV-serie, fulgt av andre kjente filmer og dramaer, som inkluderer 'A Man Called God' (2010), 'Empress Ki' (2013), 'Oh My Venus' (2015), 'Hold Me Tight' (2018) og mange flere. På grunn av sin høye motefølelse representerte hun i 2013 det populære kosmetikkmerket Elizabeth Arden i Asia. Hun er den første koreanske skuespillerinnen som noensinne har gjort det.

Kim Ji Young vil fullføre trioen som Hwang Mi Soon. Karakteren ble husmor i 18 år, men var en tidligere svart operasjonsagent.

Den 45 år gamle Kim Ji Young debuterte helt tilbake i 1980. Gjennom karrieren har hun vunnet priser, som 'Beste nye skuespillerinne', 'Beste kvinnelige birolle' og Excellence Award Actress in a Serial Drama.'

Fra enkle kontorrelaterte jobber fikk de overraskende gjøre et feltoppdrag, en gang-i-livet-oppgave som er så avgjørende, for å redde landet.

Før han gikk full gass, døde en underordnet av Baek Chan-Mi og bommet for å fange målet, noe som forårsaket hennes degradering. Ulykken førte til at hun jobbet i NIS sitt cybersikkerhetsteam. Å bli valgt i dette hemmelige oppdraget, vil hun være i stand til å forløse seg selv?

Plakaten ble avduket 26. april, som viser hvor klare disse jentene er til å kjempe mot fiender. Med hver og en som bærer sine våpen, ser disse damene ganske dårlige ut, for ikke å nevne at bakgrunnen brenner.

Produsentene er sikre på utfallet av action-komedieserien. De kommenterte, 'Når de tre hemmelige agentene forkleder seg og går undercover for et uhørt infiltrasjonsoppdrag, vil de levere latter, følelser og herlig humor.'

De ba ydmykt om at seerne måtte vise sin forventning i dette energigivende dramaet.

I kveld, 27. april, klokken 21:40 KST, har 'Good Casting' premiere. Den vil også være tilgjengelig på Viki med engelske undertekster.

Nobody Knows vil bli overtatt av 'Good Casting' hver mandag og tirsdag kl. 22.00. KST.