Seerne er like hyped som noen gang etter at SBS la ut en ny og fristende «Now, We Are Breaking Up»-trailer.

Den 9. november opptok teaseren umiddelbart Twitter-trendene da den intensiverte Song Hye Kyo, Jang Ki Yong og alle karakterens historier om opp- og nedturer.

Ny «Now, We Are Breaking Up»-trailer viser Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs første møte

Klippet begynner når Ha Young Eun (Song Hye Kyo) møter Yoon Jae Guk (Jang Ki Yong). Han kaller henne feilaktig Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo), og hun legger umiddelbart merke til og prøver å korrigere ham ved å si 'Jeg er ikke Hwang Chi Sook.'SBS’ introduserer en mer intens historie om Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs karakterer i traileren «Now, We Are Breaking Up» + Her er hvorfor dramaet er vurdert til 19+(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram) Jang Ki Yong og Song Hye Kyo

I TILFELLE DU GISTE DET: Dazed Magazine gir ut spesialutgave med 'Now, We Are Breaking Up'-stjernene Jang Ki Yong og Song Hye Kyo på forsiden

Her viser Yoon Jae Guk frem sjarmen og smilene sine mens han innrømmer at han virkelig kjenner navnet hennes, og kaller henne Ha Young Eun.

Mens videoen fortsetter, projiserer den det travle, men suksessrike livet til motedesigner, Ha Young Eun, og Yoon Jae Guks fargerike liv som en dyktig motefotograf.

Begge viser entusiasme for sine valgte yrker.

Choi Hee Seo kjenner feilaktig Jang Ki Yong som Kim Joo Hun

Det neste paret som blir introdusert er Hwang Chi Sook og Seok Do Hoon (Kim Joo Hun).

Hwang Chi Sook sa at hun er tørst etter menn siden hun ikke har opplevd ekte kjærlighet ennå og de fleste av hennes tidligere forhold mislyktes.

(Foto: SBS Entertainment)

Hun er daglig leder for designteamet som alltid leter etter kjærlighet, men det er Ha Young Eun som alltid redder henne når ting faller fra hverandre.

Når Chi Sook er i ferd med å falle på grunn av hennes klønete, fanger Yoon Jae Guk henne umiddelbart. Hun blir rørt av mildheten hans og kjenner ham feilaktig som Seok Do Hoon.

I mellomtiden er Seok Do Hoon administrerende direktør for Vision PR og en fremtredende person i PR-bransjen. Han er også Yoon Jae Guks huskamerat og gode kompis.

(Foto: SBS Entertainment)

Selv om Hwang Chi Sook og Ha Young Eun er venner, vises også misforståelsene deres på jobben i klippet.

Park Hyo Joos kompliserte liv

Livs- og kjærlighetshistoriene til Jeon Mi Sook (Park Hyo Joo), Ha Young Euns nære venn på videregående skole, er også introdusert i traileren. Hun ofret sin modellkarriere for å gifte seg med mannen hun elsker, Kwak Soo Ho (Yoon Na Moo), og oppdra barna deres.

I det neste klippet blir Ha Young Eun sett skynde seg inn i Jeon Mi Sooks hus og eskortert av ambulansepersonell. Mi Sook er bevisstløs på badet. Dette er etter at hun oppdager at mannen hennes har en affære med en annen kvinne på jobben.

RELATERT ARTIKKEL: 3 par å forutse i Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs romantikkdrama 'Nå går vi i stykker'

Nå bryter vi opp rollebesetningen(Foto: SBS Instagram)

SBS skjemmer bort seerne mer om Song Hye Kyo og Jang Ki Yongs kjemi i de siste minuttene av traileren. De to fortsetter å vise sin blomstrende romantikk.

Mens videoen viser det søte forholdet mellom dem, forteller Ha Young Eun at hun har møtt én person og elsket den personen, kjærligheten de delte sammen skapte en vei for henne til å oppleve det ekstraordinære i livet.

Hvorfor er 'Nå går vi fra hverandre' vurdert til 19+?

På grunn av sjangeren til dramaet kunngjorde SBS at 'Now, We Are Breaking Up' episode 1 er rangert til 19+ da den vil inneholde dampende scener.

Basert på de forrige bilde- og videoteaserne, antydet dramaet allerede noen eksplisitte scener.

Se den nye Trailer for «Nå går vi i stykker» her!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.