Sangen Seung Heon deler tankene sine om å jobbe med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mer(Foto: SBS)

4. juli kom Song Seung Heon som gjest på SBS sitt radioprogram, 'Kim Young Chul's Power FM', og delte tankene sine om hans nylig avsluttede romantikkdrama han nylig spilte i, kalt 'Dinner Mate', hans sanne personlighet utenfor kamera, og mer!

Skuespilleren sa at han føler at 'Dinner Mate' startet for bare noen dager siden, men den slutter faktisk i dag. Han la til at de filmet den siste episoden for to uker siden på grunn av en utenlandsk kringkastingssituasjon.

Når vi snakker om hans ledende dame, Seo Ji Hye, som spiller Wo Do Hee, sa Song Seung Heon at hun er veldig pen og også en god skuespillerinne. Han sier Seo Ji Hye har de største øynene blant alle skuespillerinnene han hadde opptrådt med, og han kunne fortelle det til Seo Ji Hye selv under innspillingen. Han nevnte også hvordan øynene hennes er større enn skuespillerinnen Kim Tae Hees.Sangen Seung Heon deler tankene sine om å jobbe med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mer(Foto: Asian Wiki | Fandom Wiki)

Song Seung Heon fikk sitt gjennombrudd i hitdramaet 'Autumn In My Heart' (2000), og under intervjuet sa han at han føler at det først var i går da han spilte i den klassiske TV-serien. Da han slo det opp, var det faktisk fra september i år 2000. Han ble ganske sjokkert da han skjønte at han spilte i 'Autumn In My Heart' for 20 år siden, ikke 10. Han sier at tiden flyr fort.

Skuespilleren sørget for å kreditere dramaet sitt 'Autumn In My Heart' for suksessen i dag. Tidligere var det i stand til å oppnå 42 % seertal. Han forteller at dramaet motiverte ham til å sitte og snakke i Kim Young Chuls Power FM.

Sangen Seung Heon deler tankene sine om å jobbe med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mer(Foto: SBS)

Song Seung Heon fortsatte deretter å fortelle hvor fascinert han var da koreanske dramaer begynte å øke internasjonalt. Den gang ble han ikke engang anerkjent av utlendinger, men folk fra utlandet fortsatte å besøke ham i huset hans og kontoret hans etter et vellykket drama. På spørsmål om den mest minneverdige scenen, svarer Song Seung Heon med å si scenen der han bar Song Hye Kyo på ryggen over stranden.

Når han nevnte det andre hit-dramaet sitt, «East of Eden», ble han ganske sjokkert over hvor varmt været var i Hong Kong mens han filmet det der. Da han ble spurt om hvilket drama som var det mest minneverdige, svarte han «Three Guys and Three Girls», hans debutdrama. Han fortalte at han opplevde mange vanskeligheter mens han filmet det i løpet av tre år, men han angret aldri på det fordi det gjorde ham til den personen han er i dag.

Sangen Seung Heon deler tankene sine om å jobbe med Seo Ji Hye, hans uforglemmelige dramaer og mer(Foto: SBS)

Videre nevnte skuespilleren at 'Home Alone' er TV-showet der han var i stand til å vise sin dumme side. Han sa at han pleier å rote rundt før han filmer en seriøs scene og er mer klønete i det virkelige liv, spesielt når maskintyper er involvert.

Til slutt sa han at de fleste som ikke kjenner ham sier at han virker som den eldste av tre søsken, men hvis folk faktisk kjente ham, ville de tro at han var den yngste.

Få med deg Song Seung Heon i historien full av moro, mat og romantikk i «Dinner Mate».