Son Ye Jin uttrykte sine intense følelser for hennes nylige K-drama 'Thirty-Nine' med andre hovedstjerner Kim Ji Hyun og Jeon Mi Do.

Mens JTBC-serien tok farvel med seerne, diskuterte den 40 år gamle Hallyu-stjernen og nygifte ut betydningen av melodramaet for henne som skuespiller og kvinne.

Son Ye Jin snakker om rollen sin som Cha Mi Jo i 'Thirty-Nine'

Trettini pressekonferanse Son Ye Jin(Foto: Dispatch Korea)
Trettini pressekonferanse Son Ye Jin

I et intervju innhentet av det koreanske mediet, TenAsia , Son Ye Jin deler hva hun virkelig føler om å spille rollen som Cha Mi Jo i JTBCs «Thirty-Nine».Skuespillerinnen fortsatte med å beskrive karakteren hennes som en som valgte å skjule smerten hennes, 'men jeg opptrådte som en moden og varm person.'

I onsdags- og torsdagsdramaet er Cha Mi Jo, som vokste opp i en velstående familie, leder og administrerende direktør for sin egen dermatologiske klinikk.

Til tross for at hun levde et behagelig liv og var omgitt av sin kjærlige familie, kunne hun ikke unnslippe sin smertefulle fortid.

«Thirty-Nine» avslører hvordan Cha Mi Jo tilbrakte barndommen på et barnehjem etter å ha blitt forlatt av sin biologiske mor. Heldigvis ble hun adoptert av en familie som ikke viste noe annet enn kjærlighet og vennlighet til henne.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Vakreste koreanske skuespillerinner på slutten av 30- til 40-tallet: Son Ye Jin, Kim Tae Hee, Song Hye Kyo, More Hallyu Queens rangert

Mens intervjuet fortsetter, disker Son Ye Jin ut påvirkningen fra JTBC-serien på henne som person.

Hun forklarte at 'som skuespillerinne, som kvinne, og som en person som nettopp har gått gjennom trettini, var det et arbeid som ga meg mye trøst,' og la til at 'Thirty-Nine' vil være en av de bemerkelsesverdige prosjekter for henne, som uttrykker hennes sterke forkjærlighet for dramaet.

Dessuten ble Hallyu-stjernen også rørt over vennskapet som ble sett i K-dramaet.

Trettini(Foto: JTBC)

Hun sier at hun føler seg «misunnelig på vennskapet til de som brydde seg mer om hverandre enn seg selv».

Til slutt ønsket hun at «Thirty-Nine» hadde gitt publikum «litt varme» til de som opplevde et «trøtt liv» og sympatiserte med seerne som for tiden led av smerte og ubehag.

'Thirty-Nine' Finale-score All Time High Seertall + Samme dato som Son Ye Jins bryllup til Hyun Bin

(Foto: JTBC)

Serien med 12 episoder er Son Ye Jins comeback til den lille skjermen etter å ha satt hovedrollen i storhiten K-dramaet 'Crash Landing on You' med nå ektemann, Hyun Bin.

'Thirty-Nine'-finalen avsluttes på en høy tone etter å ha markert sin nye personlige rekord.

Ifølge Nielsen Korea fikk showet en gjennomsnittlig landsdekkende rangering på 8,1 prosent, det er det høyeste siden dramaet hadde premiere.

I tillegg hypet seerne også finaleepisoden på sosiale medier, og ga uttrykk for hvordan slutten var vakkert utført. 'Thirty-Nine'-finalen var også samme dag som Son Ye Jins bryllup med Hyun Bin.

Duoen knyttet bånd i et intimt utendørsbryllup på Grand Walkerhill Seoul 31. mars.

Hyun Bin og Son Ye Jin bryllupsbilde(Foto: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin og Son Ye Jin bryllup (Foto: Vast Entertainment | Naver) Hyun Bin og Son Ye Jin bryllup

Kalt 'århundrets bryllup', gjestene inkluderer parets familie, slektninger og nære venner.

På arrangementet er Gong Hyo Jin, Kim Ji Won, som var Hyun BIns medstjerne i 'Secret Garden', og Jung Hae In, Son Ye Jins ledende mann i 'Something in the Rain.'

LES MER: Son Ye Jins brudekjoler: Disse kjente designere står bak brudens blendende kjoler

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills