RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! Real Housewives Of New York City Ramona Singer oppfører seg som en tøff jobb denne sesongen! Newbie Housewives-stjernen og modellen Kristen Taekman tar ikke lett på Ramona Singers frekke oppførsel. Faktisk står Kristen helt på stand og får Ramona til å se ut som en chidish priss som bekymrer seg mer om håret enn vennene sine. Trodde faktisk Ramona Singer at hun kunne slippe unna med å kaste et glass Pinot på Kristen Taekman i Berkshires? Ramona brakk modellens leppe! Hvem tror Ramona at hun kaster ting i ansiktene til folk. Jeg håper virkelig RHONY-produsenter vurderer å sparke Ramona fra showet. Og i forrige uke etter at Kristen kastet vann tilbake på Ramona, kalte Singer til og med Kristen en b*tch for å ha ødelagt hennes dyrebare utblåsning! Ramona beviser på RHONY nok en gang at hun kan servere det, men tåler det ikke. Singer startet vannkampen, men Ramona blir forbanna når Taekman faktisk kjemper tilbake. Ramona, alias Rameana' ifølge Taekman på WWHL, har irritert alle og oppført seg nøyaktig på samme måte som Ramons prediker til oppfordrer til ikke å oppføre seg. Be Kristen bry seg om sine egne saker mens Ramona tydelig overskrider grensene hennes med Sonja Morgan?

Og hva med hvordan Ramona har stått opp for Aviva etter at Drescher kalte henne 'white trash' forrige sesong på RHONY. Så fort Ramona glemmer. Ramona gikk glipp av Heathers fest fordi Aviva ikke var invitert. Hvor raskt glemmer Singer å kalle Aviva en psykopat! Så når Kristen kaller Ramona for ikke å dukke opp til en fest som hun tidligere sa hun skulle delta på, blir Singer gal av Kristen. Kan du forestille deg om Ramona hadde en fest og Kristen ikke dukket opp fordi hun ble fornærmet en annen Housewives-stjerne som ikke ble bedt om å delta? Ramon Singer ville miste øynene! Hvor går Real Housewives of New York City Ramona Singer med all denne hyklerske oppførselen? Ramona Singer viser på RHONY at hun ikke har noen manerer, ingen takt og ingen klasse. Singer oppfører seg som et barn, men når hun blir kalt på oppførselen sin, snur hun samtalen tilbake til noen eller noe annet for å få varmen av henne. Singer blander seg inn i Sonjas virksomhet når Sonjas unge menn er en av de eneste tingene i livet som gjør Sonja glad i disse dager. Ramona hevder å elske sin Housewives BFF, men sladrer om hennes økonomiske problemer til hvem som helst når som helst, legger ned Sonjas foretak, og har nå sabotert kjærlighetslivet hennes.

Singer-stikkeren trenger å surre vekk fra våre New York Housewives! Bortsett fra at Ramona oppfører seg som en tull, klarer ikke RHONY å levere på hver episode. Historier som at Carole oppgraderer leiligheten hennes ved å ta ut kjøkkenet hennes er latterlige?! Da Carole sa i skriftestolen sin at kvinner i New York City ikke bruker kjøkkenet sitt, falt jeg nesten av stolen. Jeg bor i New York City og bruker kjøkkenet mitt hver eneste dag. Selv om jeg ikke er en rik Real Housewives-stjerne i New York, ville jeg laget min egen mat selv om jeg hang med Sonja Morgan på Upper East Side. Vel, det var kjedelig, så tilbake til Ramona Singer og hennes nye nemesis Kristen Taekman og deres eskalerende feide som muligens vil gjøre RHONY velsmakende. Og Ramona kjøpte en AC for å installere i Heathers hus var uvurderlig! Men hennes latterlige mini-drama-sammenbrudd i skogen var gal av Ramona. Jeg begynner å få en nyvunnet respekt for nybegynneren og fanfavoritten Kristen Taekman. Taekman var også fornuftens stemme da hun ikke kunne tro at husmødrene ikke brukte de vakre fasilitetene på spaet forrige uke. De bare hang og drakk mens enhver annen kvinne absolutt ville dø for å være i det eksklusive spaet uten økonomiske begrensninger.

Mann, jeg får en 30-minutters massasje og tar i hvert sekund som om det er min siste dag på jorden! Glad for å vite at Taekman ikke er så bortskjemt og lite takknemlig som de andre husmødrene. Hun roper hele tiden Ramona og lar henne ikke slippe unna med å opptre som en drittunge. One-liners hennes er også ganske underholdende.

'Sonja er den eneste personen jeg kjenner som kan spille konkurs på en fantastisk måte,' sa Kristen Taekman, og refererte til Sonjas dype økonomiske problemer mens Morgan ikke har noe problem med å betale regningen på den frekke salongen for 7 kvinner.

Taekman slenger inn en annen spøk i skriftestolen sin etter at Ramona kastet sin Pinot på Kristen og sa: 'Jeg lærer barna mine å ikke slå, ikke å kaste. Gikk Ramona glipp av det notatet for 65 år siden?'

«Hun fortsetter å presse meg. Jeg tar ikke agnet hennes. Jeg tror det irriterer henne enda mer at jeg ikke skremmer tilbake på henne. Jeg har en rolig og rasjonell måte å håndtere henne på, og jeg får følelsen av at det er nytt for henne. Ikke kult å kaste noe på noen», skriver Kristen i sin aftershow-blogg.

Kristens slagord 'Jeg er ikke det skarpeste verktøyet i skuret ... men jeg er pen' gir nybegynneren Housewife ingen rettferdighet. Hennes 'verktøy' er skarpere enn Ramona, Sonja og Avivas kjedelige instrumenter til sammen.

Hvilken side er du på? Kristen eller Ramonas?