KBSs kommende drama 'Revolutionary Sisters' ga ut en sniktitt av Jeon Hye Bin og Kim Kyung Nams morsomme møte!

Synopsis av 'Revolusjonære søstre'

Historien handler om tre søstre hvis familie blir hovedmistenkt når moren deres blir myrdet midt i skilsmissen fra faren. Denne serien forteller videre den spennende, men humoristiske historien om kjølvannet av drapet.

'Revolutionary Sisters' slipper nye stillbilder med Jeon Hye Bin og Kim Kyung Nams morsomme møte(Foto: KBS offisielle instagram (kbsdrama))

Yoon Joo Sang skal skildre karakteren til Lee Cheol Soo, far til tre døtre. Han er streng når det gjelder hans prinsipper og regler. Han er ikke på god fot med sine voksne døtre.Hong Eun Hee skal spille den eldste datteren til Lee Cheol Soo, som heter Lee Kwang Nam. Hun er en stolt jente og egoistisk. Hun ble bortskjemt av moren, noe som resulterte i at hun mislikte den strenge faren hans. Hun har vært vitne til hvordan faren har utsatt moren hennes gjennom så mye lidelse.

Jeon Hye Bin vil spille hovedrollen som den nest eldste datteren, som heter Lee Kwang Sik. Jobben hennes er som offentlig tjenestemann. Hun vokste opp med prinsipper og hun er en smart dame. Selv om hun ikke var i stand til å motta mye kjærlighet fra foreldrene, vokste hun opp til å være rettferdig og hun tar hensyn til andre mennesker.

'Revolutionary Sisters' slipper nye stillbilder med Jeon Hye Bin og Kim Kyung Nams morsomme møte(Foto: KBS offisielle instagram (kbsdrama))

Det blir familiens yngste datter Lee Kwang Tae, med Go Won Hee i hovedrollen. Hun har gode kampsportferdigheter. Hun jobber kun deltidsjobber for å dekke sine daglige behov, og hun har aldri opplevd å jobbe på heltid. Hun vil heller ikke gifte seg.

I mellomtiden spiller Kim Kyung Nam Han Ye Seul, som er en håpefull sanger. Siden han var liten har han drømt om å bli rockesanger. Han bestemte seg for å forfølge drømmen sin og droppet ut av skolen og drar til Seoul.

LES OGSÅ:4 minneverdige andre leads i 2020 som fikk hjertene våre til å blafre

Jeon Hye Bin og Kim Kyung Nams morsomme møte i nylig utgitte stillbilder for 'Revolutionary Sisters'

KBS delte en sniktitt av Lee Gwang Sik (Jeon Hye Bin) og Han Ye Seuls (Kim Kyung Nam) vanskelige, men morsomme møte i t-banen. Først roper Lee Kwang Sik til Han Ye Seul mens han peker på ham. Hun ber ham ta det ledige setet. Han Ye Seul er veldig forvirret over hva som skjer, og han lurer på hvorfor hun fortsetter å insistere på å få ham til å sette seg ned.

'Revolutionary Sisters' slipper nye stillbilder med Jeon Hye Bin og Kim Kyung Nams morsomme møte(Foto: KBS offisielle instagram (kbsdrama)) (Foto: KBS offisielle instagram (kbsdrama))

Så tiltaler Lee Gwang Sik ham som en 'babymor.' Han Ye Seul skjønte øyeblikkelig at hun har forvekslet ham som en ny mor på grunn av det lange håret hans, og han bærer også to babyer.

Spørsmålet er hvem er disse babyene? Og siden begge karakterene allerede har støtt på hverandre, hvordan vil forholdet deres utvikle seg i fremtiden?

Det finner vi ut snart!

'Revolutionary Sisters' har planlagt premiere 13. mars klokken 19.55. KST!

LES OGSÅ: Dette er de nyeste og hotteste koreanske dramaene som sendes i mars

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Liza Parker