SBSs kommende drama 'Racket Boys' har endelig sluppet sin første teaser noensinne. Av dette kan man se hvor underholdende og hjertevarmende serien blir.

'Racket Boys' første teaser drops

Hvis tittelen er noen indikasjon, er 'Racket Boys' et drama med badminton-tema. Det vil spille Tang Joon Sang, Choi Hyun Wook, Kim Kang Hoon og Sønnen sang Yeon .

Folk som har ventet på showet siden det ble annonsert trenger ikke lenger å lure på hva showet skal handle om.Sjekk den første teaseren her!

Teaseren alene kunne allerede fortelle så mye om den kommende serien.

Det startet med lederen av landsbyen Mr. Hong, spilt av Hei Hyun , inn på skolens gym med rektor på skolen, spilt av Kim Ki Chun . Skolegym er merkbart tomt, noe som fikk Mr. Hong til å lure høyt på hvor badmintonspillerne er når de gikk inn i den tomme skolegym.

Dette er signalet fra rektor for å begynne å introdusere hver badmintonspiller en etter en.

Den første spilleren som ble introdusert er Lee Yong Tae, spilt av Kim Tang Hoon. Han beskrives som den mest teoretisk kunnskapsrike om sporten. Han er den eneste andreårs ungdomsskoleeleven blant spillerne.

Den andre som introduseres er Bang Yoon Dam , spilt av Son Sang Yeon. Han er faktisk kaptein for badmintonlaget. Han har et ganske ego og liker alltid å være i sentrum for oppmerksomheten.

Ved siden av badminton ser lidenskapen hans ut til å øke Instagram-følgerne til 100 000.

LES OGSÅ: Lee Dong Wook Ny film 2021: 3 kule fakta om 'Godt nytt år'

Den tredje spilleren er Na Woo Chan, spilt av Choi Hyun Wook. Denne spilleren beskrives som søt og vennlig. Men han har også et godt rykte på ungdomsskolen. Han er stemplet som 'hiphop-kongen' og 'motekongen' på skolen.

Sist men ikke minst er transferstudenten Yoon Hae Kang, spilt av Tan Joon Sang. Hans feil ligger i hans overkonkurranseevne. Han kom fra storbyen Seoul og ble bare tvunget til å komme til denne lille byen for å studere og leke. Han er ikke motvillig til å vise at denne avgjørelsen er mot hans vilje.

'Racket Boys' har Sitcom-følelse og Disney-liknende

Teaseren viser at selv om de fire guttene er gode spillere, kan det hende at talentene og ferdighetene deres ikke er nok. Noen kunngjorde at laget allerede er nødt til å bryte opp, noe som gjør dem skuffet og triste. Showet vil vise hvordan de streber etter å forbedre seg og jobbe hardere som et team.

Fra denne traileren kan 'Racket Boys' beskrives som hjertevarmende. Det kan beskrives som å være ganske Disney-aktig, der noen urolige tenåringer forvandler seg til å oppnå en viss drøm ved å jobbe hardt og lære å samarbeide.

Det vil absolutt være interessant for fansen å se båndet mellom de fire vokse og forholdet deres til treneren bli sterkere når de prøver å oppnå det umulige.

Dramaet beskrives som å ha sitcom-aktige følelser i motsetning til dramaene folk nå er vant til å se, som kan tendere til den tyngre siden. Forestillingen skal handle om en gruppe unge mennesker som kommer fra en by på landet. De har alle én ting til felles – kjærligheten til badminton. Alle leter etter en måte å gjøre badminton til sin karriere.

Til å være beslektet med en sitcom, vil showet angivelig være fullt av scener som inneholder varm humanisme og ekte følelser.

'Racket Boys' utgivelsesdato

'Racket Boys' forventes å ha premiere rundt første halvdel av 2021, noe som betyr at den bokstavelig talt er rundt hjørnet.

Manusforfatteren er ingen ringere enn Jung Bo Hoon, som er kjent for sitt arbeid med 'Prison Playbook'. Serien skal regisseres av Jo Young Kwang. Regissøren har jobbet med «Defendant» og «Heart Surgeons».

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Se: Jang Na Ra og Jung Yong Hwa oppdaget nyter arbeid sammen i 'Sell Your Haunted House'

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Annie Dee