Lee Se Young og Lee Junho, som spiller i 'The Red Sleeve Cuff', tok på seg TikTok-utfordringen og lokket seerne med sin kombinerte klønete.

Online streamingplattform Viki ga ut forskjellige TikTok-videoer av Lee Junho og Lee Se Young som en del av reklameaktivitetene til deres pågående drama 'The Red Sleeve Cuff'. Da de offisielt begynte sin tandem, har produksjonsteamet mye innhold å gi ut som viser rollebesetningens kjemi.

Lee Junho og Lee Se Young tar på seg TikTok Challenge

'The Red Sleeve Cuff'-skuespillerne Lee Junho og Lee Se Young tok imot den berømte spørsmål og svar-utfordringen på TikTok English Slang Quiz som mange av kjendisene allerede har tatt på seg.Lee Se Young og Junho fra kl.(Foto: MBC Official Instagram) Lee Se Young og Lee Junho

LES OGSÅ: 14.00s Junho overrasker seerne med sitt oppslukende skuespill i 'The Red Sleeve Cuff'

Lee Se Young og Lee Junho klarte ikke å beherske begeistringen for å spille spillet og hoppet til og med flere ganger mens de lo og så på hverandre.

Da de skulle velge mellom en nyfødt baby og en romantisk partner, nølte ikke paret på skjermen med å velge den romantiske partneren, men Lee Se Young la til sin komiske reaksjon, som fikk Lee Junho til å le.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Viki (@viki)

Fansen likte å se de to som så ut til å ha det bra med hverandre.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av MBC DRAMA offisiell (@mbcdrama_now)

I den neste videoen inviterte de det internasjonale publikummet til å stille inn på Viki for å se de ukentlige episodene av deres nye drama. Selv om det bare var et kort klipp, ble fansen overrasket over Lee Se Young og Lee Junhos kjemi. Seerne sa at de så komfortable ut med hverandre, noe som åpenbart resulterer i deres store synergi.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Viki (@viki)

Seerne hadde det virkelig gøy å se 'The Red Sleeve Cuff' episode 2, hvor mange kranglete øyeblikk skjedde mellom hoffdamen Sung Deok Im (Lee Se Young) og kronprins Yi San (Lee Junho).

Rollelisten 'The Red Sleeve Cuff' deltar i Twitter Blue Room

14.00s Lee Junho, Lee Se Young, Jang Hye Jin og Oh Dae Hwan var til stede under den direktesendte Twitter spørsmål og svar-delen. Rollemedlemmene ble spurt om deres erfaringer med å jobbe sammen for første gang i 'The Red Sleeve Cuff'.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av MBC DRAMA offisiell (@mbcdrama_now)

Det forventes at mer innhold snart vil bli publisert. I videoene bak kulissene av dramaet ble rollebesetningsmedlemmene sett å ha det gøy på settet, så vel som de ansatte som nøt den harmoniske stemningen stjernene fortsetter å spre mens de filmet.

Dere kan alle se «The Red Sleeve Cuff» episode 3 og 4 19. og 20. november kl. 22.00 (KST) på MBC og Viki.

I TILFELLE DU GLEMT DET:3 morsomme øyeblikk mellom Lee Junho og Lee Se Young i 'The Red Sleeve Cuff' som beviser deres fantastiske kjemi

Hva kan du si om Lee Junho og Lee Se Youngs TikTok-videoer? Del dine kommentarer med oss!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins.