Skuespillerinnen Park Shin Hye rocker en frisk hårklipp akkurat i tide til sommersesongen! Den nye do sjokkerte ikke bare fansen hennes, men også nettbrukere over hele verden.

28. mai lastet den kjente skuespillerinnen opp en uformell speilselfie på sin sosiale mediekonto med bildeteksten 'Noen forteller meg hvordan du kan vokse ut håret ditt raskere?'

Park Shin Hye er kjent for å ha et langt og naturlig rett hår. Men til sommeren valgte hun å gå med en stilig skulderlengde med lag. Følgerne hennes er overrasket, men de elsker helt sikkert skuespillerinnens nye hårstil.Her er noen av kommentarene:

'Hun er bare så elskelig.'

'Hvordan er Park Shin Hye så pen?'

'Hun er så heldig å være så nydelig.'

Park Shin Hye kommer til å spille hovedrollen i en zombiethrillerfilm med tittelen ' Alive' sammen med skuespiller skuespiller Yoo Ah Inn den 24. juni.

Denne filmen forteller om en by som ble infisert av et ukjent og mystisk virus, noe som førte til at byen ble fullstendig kaos og til slutt ble stengt. Så etterlater det to overlevende fullstendig isolert og prøver å leve og overleve i den kritiske situasjonen.

Alive, kalt #Alive, styres av regissør Cho Il-hyung, med skuespillerne Yoo Ah-in og Park Shin-hye i hovedrollen. Denne filmen er basert på den amerikanske filmen 'Alone' som ble utgitt i 2019 av Matt Naylor som har tilpasset manuset sammen med regissør Cho Il-hyung.

Den sørkoreanske skuespilleren og sangeren Park Shin-hye ble født 18. februar 1990. Hun ble anerkjent for å ha spilt hovedrollen i melodramaer, nemlig Stairway to Heaven (2003) og Tree of Heaven (2006). Hun regnes som en av de mest produktive skuespillerinnene i sin generasjon og fikk enda mer anerkjennelse for rollene sine i TV-dramaene You're Beautiful (2009), The Heirs (2013), Pinocchio (2014-2015), Doctors (2016) og Memories of the Alhambra (2018-2019).

Park Shin-hye ble oppført iForbes Korea Power kjendis. Hun ble rangert som 33rdplass i 2015 og 12. plass i 2017.

Skuespillerinnen ble født iGwangjuog vokste opp iSongpa-distriktet,Seoul. Hennes eldre bror erPark Shin-vantsom er kjent som gitarist og komponist. Hennes første opptreden i underholdningsindustrien var på musikkvideoen 'Flower' sang avLee Seung-hwan. Etter dette gikk Park Shin-hye deretter gjennom en formell opplæring i sang, dans og skuespill for å styrke talentet hennes.

Park Shin-hye er nå en av de mest etterspurte støttespillerne etter hit-dramaet hennesPinocchioutgitt i 2014-2015. Hun støttet merker somMamondeogBruno Magliog alt salg gikk opp på grunn av hennes støtte. Hun dominerte også internasjonale merker som det italienske luksusmerketBruno Magli, fransk utendørs klesmerkeHirseog filippinsk klesmerkeBenk.

Sangerinnen/skuespillerinnen er også den første kjendisen som er valgt til å være modell for VISA og også den første koreanske stjernen som ble valgt som global ambassadør for det østerrikske smykkemerket Swarovski. Det britiske gullsmedmerket Olivia Burton valgte også Park Shin Hye som sin første merkevareambassadør noensinne for Korea.