Park Seo Joon, en av de megapopulære fantastiske romantiske komedieskuespillerne, er kjent for sin kraftige karisma, hvordan han feier av seernes føtter når han pryder skjermen, og sin utrolige kjemi med medstjernene.

Dette er grunnen til at noen av hans ledende damer enten ble sendt til ham mye eller knyttet til ham flere ganger.

Park Seo Joon og Park Min Young(Foto: News1 / tvN)

Park Seo Joon knyttet til tidligere medstjerner Park Min Young og Kim Ji Won

Park Min Young er en av de berømte koreanske kjendisene som ryktes å være i et forhold med Park Seo Joon, og dette ble forårsaket av deres overveldende kjemi i det hit tvN-koreanske dramaet 'Hva er galt med sekretær Kim.'Det uventede kjærlighetsteamet fikk gunstige tilbakemeldinger fra publikum. Park Seo Joon og Park Min Youngs kjemi så ekte og naturlig ut. Selv K-drama-entusiastene ville ikke nekte for at de ønsket at disse to kunne være et ekte par i livet.

(Foto: News1 / tvN)

I 2019 var begge skuespillerne involvert i et datingrykte, og noen hevdet at de var i et hemmelig forhold. Deretter,Park Min Young kom med en uttalelse som sa at hun ikke hadde tid til å date, og at jaktryktene er falske. Hun ba også publikum slutte å spre feilinformasjon.

(Foto: Nyheter1)

Park Seo Joon og Park Min Young kan ha fått sine ivrige seere til å forelske seg i karakterene deres i 'What's Wrong with Secretary Kim', men utover det er det ingen romantikk mellom dem i det virkelige liv. De er venner og gode kollegaer.

I TILFELLE DU GLEMT DET: Park Seo Joon dominerer det digitale markedet i Japan gjennom sine tidligere K-dramaer

Men Park Min Young var ikke den eneste.

Tilbake i 2017 ble det også spekulert i at 'Itaewon Class'-skuespilleren hadde datet Kim Ji Won etter at de jobbet overfor hverandre i 'Fight for My Way'. De to bare lo av ryktene, og viste at de bare er venner.

Hvordan nettbrukere reagerer på datingrykter om favorittkjendisene deres

Park Seo Joon(Foto: Park Seo Joons offisielle Instagram / W Korea)

Siden det er stor etterspørsel etter koreanske dramaer utenlands, blir mange kreative konsepter og sjangere satt inn i manus og levert av skuespillere. Den uventede sammenkoblingen av kjendiser for et prosjekt gir også spenning til seerne.

Men når disse skuespillerne allerede begynner å bygge en sterk kjemi på skjermen for rollene sine, vil publikum begynne å grave i deres personlige liv. Fans vil se etter bevis for å hevde at de involverte skuespillerne er i et forhold.

Park Seo Joon(Foto: Awesome Entertainment sin Instagram)

Denne typen gest begynner å påvirke artistenes omdømme og karriere. Selv om dette har vært tilstede i bransjen før og frem til nå, er dette tross alt ikke en god praksis.

Nå som alt er mulig med bruk av sosiale medier, bør folk ta hensyn før de legger ut noe på internett. Faktasjekking er et must for sunn kommunikasjon på ulike nettsamfunn.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE: Park Seo Joon blir ekte om fremtiden sin, avslører drivkraften hans i livet og karrieren

Sender du også Park Seo Joon til enten Park Min Young eller Kim Ji Won? Del dine tanker med oss ​​i kommentarene!

For mer K-Drama, K-Movie og kjendisnyheter og oppdateringer, hold fanene åpne her på Kiltandkeeley.

Kiltandkeeley eier denne artikkelen.

Skrevet av Shai Collins