Fra å være en ungdomsskuespillerinne i «Kongen og jeg» vokste Park Bo Young opp til å bli et av de vakre ansiktene i Hallyu og for ikke å nevne en ettertraktet hoveddame.

Gjennom årene har den 31 år gamle skuespilleren trollbundet fansen med sin ubestridelige sjarm og imponerende portefølje av Kdrama.

Offisielt debuterte hun i 2006, hun spilte først hovedrollen i EBS ungdomsserie 'Secret Campus' med nå Hallyu-stjernen Lee Min Ho og ble fulgt av en rekke bi- og hovedroller både i drama og filmer.Skuespillerinnen gikk imidlertid i pause i syv år, men kom tilbake med et smell etter å ha spilt hovedrollen i 'Oh My Ghost' med Jo Jung Suk, som også markerer hennes første kyss på skjermen.

(Foto: tvN)

Med en rekke bemerkelsesverdige serier under beltet, var en av de mest bemerkelsesverdige 2017 Kdrama 'Strong Woman Do Bong Soon' overfor Kim Ji Soo og Park Hyung Shik.

Park Hyung Sik og Park Bo Young(Foto: Nyheter1)
Park Hyung Sik Relationship Status 2021: Gjorde 'Happiness'-skuespilleren virkelig date med Park Bo Young?

Midt i hennes intense suksess og popularitet var den 31 år gamle skjønnheten også omgitt av datingrykter.

Her er Park Bo Youngs datinghistorie gjennom hennes 15 år lange karriere innen showbiz.

Sangen Joong Ki

Sangen Joong Ki(Foto: History D&C Offisiell Instagram)

'Abyss'-stjernen ble en gang ryktet å date Song Joong Ki.

I 2013 ble begge skuespillerne rollebesatt i filmen 'Wolf Boy', og under en av kampanjene deres spøkte Hallyu-stjernen med å si at skuespillerinnen er hans, og la til: 'Jeg skulle ønske jeg kunne vært i en romantisk skandale med henne.'

Selvfølgelig utløste dette romantiske rykter som fikk fansen til å tro at de kanskje dater.

Imidlertid forklarte hun at forholdet deres var som 'brødre og søstre. Det samme gjelder skuespilleren som på det sterkeste benektet problemet.

LES MER: Park Bo Young gjør Instagram-debut foran hennes kommende drama 'Doom at Your Service'

Park Hyung Sik

Park Hyung Sik(Foto: Cinema 21 Instagram)

En annen medstjerne som ble knyttet til den sørkoreanske skjønnheten er Park Hyung Sik.

Park Bo Youngs datingrykte med skuespilleren startet på høyden av deres Kdrama 'Strong Woman Do Bong Soon'.

Kjemien deres på skjermen var en av hovedårsakene til at rom-com-serien er blant de best rangerte dramaene gjennom tidene.

Interessant nok går kjemien til det virkelige liv, så vel som Park Hyung Sik en gang tilsto følelsene sine for henne.

'Park Bo Young noona, jeg elsket deg virkelig. Du var så elskelig. Du var virkelig Bong-snart. Fordi du var den perfekte Bong-soon, var det så naturlig for meg å elske deg. Jeg ville elske deg mer, men jeg er trist at det er over, sa skuespilleren.

Midt i nærheten av og på kameraet, har ingen av dem bekreftet datingryktene.

Kim Hee vant

(Foto : Nyheter 1 Korea)

Tilbake i 2020 la nettsamfunn ut bilder av «Doom at Your Service»-stjernen, og Kim Hee Won ble sett på middag sammen ved flere anledninger.

Med dette mener andre at de to dater.

Park Bo Young tok imidlertid opp problemet i fanskafeen hennes og presiserte at det ikke er noe romantisk forhold mellom dem.

Skuespillerinnen forklarte at hun ble nær med skuespilleren 'mens hun jobbet med 'Hot Young Bloods' og 'Collective Invention', og la til 'uansett alder, vi er gode venner og har et godt senior-junior forhold.'

Park Bo Young ble også ærlig og sa at hun misliker å skrive saker uten å bekrefte sannheten og advarte om mulige rettslige handlinger hvis ting 'blir for ekstreme.'

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Koreansk drama 'Doom at Your Service' faller fortryllende offisiell plakat med Park Bo Young og Seo In Guk

KDramasters eier denne artikkelen
Skrevet av Geca Wills