Park Bo Gum har avtjent sin obligatoriske militærtjeneste i nøyaktig ett år nå. Hvis ting går som planlagt, kommer han i april 2022.

Siden det er mange historier om kjendispar som har brutt opp på grunn av det obligatoriske militærtjenestekravet som ikke unntar selv de hotteste stjernene, lurer noen på om Park Bo Gum har etterlatt noen på grunn av dette.

Eller hvis han er i et langdistanseforhold med noen?Park Bo Gum forholdsstatus 2021: Kjæresten igjen?

Hvis Park Bo Gum etterlot noen mens han fullfører militærtjenesten, er dette opp til ham å vite. Så langt kan det antas at han gikk til tjeneste uten å forlate noen som lengtet etter hans nærvær hjemme.

Den kjekke stjernen, som har forlatt sin legion av fans og savnet ham da det ble kunngjort at han kommer til å forsvinne fra rampelyset i 2 år, ble sist koblet til Kim Yoo Jung. Ingenting ble bekreftet, men det ble mye spekulert i at Park Bo Gum og Kim Yoo Jung har datet i ett år før de slo opp.

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE:Lee Young Ae Skin Care Rutine 2021: Hvorfor 'Jewel in the Palace'-stjernen ikke ser 50 ut

De to jobbet sammen i dramaet 'Moonlight Drawn by Clouds' i 2016 og hadde fått mange fans som ønsket å se dem sammen i det virkelige liv. Etter at dramaet var over, mrykter om Park Bo Gum og Kim Yoo Jungs dating brøt ut. Ingen av dem tok til orde og adresserte ryktene.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Park Bo Gum ❤ Kim Yoo Jung (@boyoo__couple)

Siden det ikke er noen direkte fornektelse, fortsatte ryktene. Fansen ble helt gale da de fikk vite på nettet at om morgenen 26. oktober 2016 ble Park Bo Gum og Kim Yoo Jung oppdaget sjekke ut i hotellobbyen og deretter dukket opp på den filippinske flyplassen for å reise tilbake til Korea.

Dispatch rapporterte dette observasjonen og ga bildene som bevis. Begge kan sees veldig tilfeldig stilige, men alt fansen kan legge merke til var at de sto veldig nær hverandre.

Park Bo Gum i 'Seobok'

Fansen savner kanskje idolet sitt så mye når han tar fatt på en tjeneste, men skuespilleren lot dem absolutt ikke henge. Hans siste prosjekt (sannsynligvis det siste han gjorde før han tjenestegjorde i militæret) ble nettopp sluppet i forrige uke. Med tittelen Seobok, spiller skuespilleren en voldelig synsk, som er en rolle som er ganske forskjellig fra de vanlige reglene for sjarmerende fyr han spiller.

I denne sci-fi-filmen jobbet Park Bo Gum med en annen idolisert skuespiller, Gong Yoo. Filmen dreier seg om en tidligere etterretningsagent ved navn Ki Heon (Gong Yoo) som, for sitt livs siste oppdrag, får oppdraget å sikre sikker transport av menneskehetens første menneskelige klon, Seobok. Dette spilles av ingen ringere enn, Park Bo Gum. Klonen blir forfulgt av mange styrker, så Ki Heon måtte sikre hans sikkerhet.

Gong Yoo har ikke annet enn gode ting å si om sin medskuespiller. «Park Bo Gum er en veldig ærlig og rettskaffen person. Han er så oppreist at det fikk meg til å tenke at han kanskje ikke var morsom,» avslørte Gong Yoo. Arbeidet med skuespilleren viste imidlertid at han tok feil.

I følge Gong Yoo er han sikker på at på grunn av Seobok, vil Park Bo Gums skuespillerjobber når han kommer tilbake fra hæren være mer mangfoldige og ekspansive. Han la til at Bo Gum til og med ringte fra hæren og hevdet at han er glad for å vite at filmen deres allerede er utgitt.

LES OGSÅ: 'Doom at Your Service'-oppdatering: Park Bo Young snakker om utfordringer med å spille en 'døende' karakter

Eies av Kiltandkeeley.

Skrevet av Annie Dee