Park Bo Gum overrasket fansen med sin feilfrie engelsk i sitt pågående drama(Foto: tvN)

Vi blir sjelden vitne til at våre favorittkoreanske skuespillere snakker et annet språk, og den eneste gangen vi får se dem snakke engelsk er under en tilfeldig scene i koreansk drama hvor de er pålagt å være i en samtale med noen som snakker engelsk.

Ofte er måten de uttaler ordene på ganske feilfri, men det er et tilfelle at det ikke er så perfekt. Vi forstår at engelsk ikke er deres første språk, og det er aldri lett å være tospråklig! Dette er grunnen til at fans alltid blir overrasket når de får en sjanse til å se en tilfeldig scene eller video på nettet med deres favorittkoreanske kjendis som snakker engelsk. Og det er et pluss når en stjerne snakker et annet språk flytende. Er du ikke enig?

En skuespiller stjal nylig søkelyset med sine flytende engelske replikker i et drama. Ja! Park Bogum snakker engelsk ganske bra! Fansen kunne se denne scenen i den 11. episoden av tvNs «Record of Youth» som ble sendt 12. oktober. Scenen hvor han var i møte med en utenlandsk regissør på et hotell og Park Bo Gum snakket engelsk som en proff for nevnte scene.Park Bo Gum overrasket fansen med sin feilfrie engelsk i sitt pågående drama(Foto: tvN)

Han kan ha lært den engelske linjen utenat for den spesielle scenen. Likevel kunne fansen ikke stoppe seg fra å bli hodestups forelsket i måten han snakket hvert ord tydelig og naturlig på. Det er ingen tvil om at Park Bo Gum har vist seg å være en flytende engelsktalende. Fansen hans kan ikke engang inneholde følelsene sine og la ut kommentarene sine på nettet og sa følgende:

«Engelsken hans er ikke perfekt, men jeg kan se at han er god i det,» «Park Bogum er så søt når han snakker engelsk», «Dette får meg til å savne ham mer, jeg håper han har det bra i militæret» og mange flere positive tilbakemeldinger.

Park Bo Gum overrasket fansen med sin feilfrie engelsk i sitt pågående drama(Foto: tvN)

Ikke gå glipp av denne scenen og sjekk ut klippet for å se Park Bogums engelsktalende ferdigheter nedenfor!

Den sørkoreanske skuespilleren og sangeren Park Bo-gum ble født 16. juni 1993). Den 27 år gamle skuespilleren ble godt anerkjent for sin skildring i forskjellige filmer og TV-serier, nemlig: Hello Monster (2015), Reply 1988 (2015-2016), Love in the Moonlight (2016), Encounter (2018), og hans nåværende drama der han skildrer en modell som overvinner kampene for å bli en suksessfull skuespiller i Record of Youth (2020). Park Bo-Gum ga ut sitt første debut-soloalbum med tittelen 'blue bird'' i mars 2020 som inneholder 11 spor inkludert singelen 'bloomin' fra 2019.

(Foto: tvN)
Park Bo Gum overrasket fansen med sin feilfrie engelsk i sitt pågående drama 'Record Of Youth'

Park Bo-gum ble født i Seoul, Sør-Korea. Skuespilleren er det yngste barnet i familien. Han fikk navnet Bo Gum, som oversettes som et 'edelt sverd.' Trist å si, han mistet moren sin da han bare gikk i fjerde klasse. Den talentfulle skuespilleren var den yngste artisten som ble kåret til Årets skuespiller av Gallup Korea. Og han er også den første skuespilleren noensinne som topper Korea Power Celebrity-listen av Forbes.