Park Myung Hoon som hadde sin første eksponering på BIFF-scenen uttrykte sitt takknemlige hjerte da han sa: 'Tusen takk. Jeg var i stand til å fortsette livet mitt i 20 år. Jeg var i stand til å fortsette skuespillet mitt. Jeg ble veldig sjokkert og redd da jeg så den. Jeg ble sjokkert og i frykt, men jeg ble mer sjokkert da de annonserte resultatene. Det var et mirakeløyeblikk for meg å kunne bli med i 'Parasite'.

I tillegg takket Park Myung Hoon også fansen og seerne på plass for skuespilleren Lee Jung Eun, som ikke var i stand til å delta på seremonien. Han la til: 'Jeg vil gi denne prisen til Lee Jung Eun som jobbet hardt.'

I mellomtiden startet BIFF 3. oktober, og den vil holdes i 10 dager i Busan. Prisutdelingen er deltatt av store kunstnere og filmskapere sammen med deres store verk som ble anerkjent de siste årene. Festivalen vil vise filmer gjennom disse 10 dagene.På den annen side har forskjellige artister allerede hentet hjem forskjellige priser som Jeon Yeo Bin som fikk 'Rookie Actress Award' og Seong Yu Bin har også 'Rookie Actor Award'. Lim Yoona tok også med seg 'Popular Star Award' som nylig mobiliserte 9 millioner kinogjengere for filmen hennes, 'EXIT'. Yoona sa: 'Jeg har en god sommer fordi jeg elsket 'EXIT' så mye at jeg mottok en popularitetspris. Jeg vil hilse dere alle sammen. Vennligst støtt meg i fremtiden.'

Videre fikk Do Kyung Soo den mannlige motparten for 'Popularity Award' for filmen 'Swing Kids'. Ki Joo Bong og Jeon Do Yeon vant også henholdsvis 'Beste skuespiller' og 'Beste skuespillerinne'.

Filmfestivalen ble lansert i 1858, ble stoppet etter den 16. prisen i 1973 og ble gjenopptatt i Busan International Film Festival i 2008. Bortsett fra resultatene av tildelingen og forventningen til filmen som skal være skjermen, ventet reportere, seere og fans også å se motebanen til stjernene som vil delta i den årlige begivenheten.