Nå som Youn Yuh Jung er anerkjent globalt, avslørte 'Minari'-skuespillerinnen sine tanker om Hollywood.

I hennes nylige intervju med NBC News, den sørkoreanske veteranen fortalte at hun beundret noen av Tinseltowns lyseste stjerner, inkludert Brad Pitt og andre Oscar 2021-nominerte Glenn Close.

For å huske, den 73 år gamle skuespillerinnen hadde den søteste reaksjonen da hun møtte 'Moneyball'-skuespilleren.Ved å ringe navnet hennes som vinneren forBeste kvinnelige birolleved den 93. Oscar-utdelingen starter Youn Yuh Jungs tale med å skyte lykken hennes med A-lister.

'MR. Brad Pitt ... endelig. Hyggelig å møte deg,» sa hun og la til, «La meg ta meg sammen» før hun takket «Minari»-regissøren, Lee Isaac Chung, og andre medspillere.

Youn Yuh Jung og Brad Pitt(Foto: Chris Pizzello-Pool/Getty Images)

LES MER: Sørkoreanske stjerner feirer Youn Yuh Jungs Oscar-vinner + 3 ganger 'Minari'-skuespillerinne holdt en vittig aksepttale

Youn Yuh Jung Not Into the Glitz and Glam of Hollywood

Under intervjuet delte Oscar-vinneren at hun kan relatere til rollen hennes i 'Minari' siden begge sønnene hennes, som er koreansk-amerikanere, bor i USA.

Dessuten satte veteranskuespillerinnen rekorden angående tankene hennes om å komme inn i Hollywood.

«Når et prosjekt kommer fra Amerika, tror folk i Korea at jeg beundrer Hollywood. Nei, jeg beundrer ikke Hollywood, forklarte hun.

I tillegg avslørte hun hvorfor hun fortsatte å komme tilbake til USA, og det er ikke på grunn av karrieremuligheten, men på grunn av familien hennes.

Grunnen til at jeg fortsetter å komme er fordi hvis jeg kommer til USA og jobber, kan jeg kanskje se sønnen min en gang til. Det er fra bunnen av mitt hjerte.

Youn Yuh Jung snakket om Oscar-vinneren hennes

Youn Yuh Jung(Foto: Matt Petit/A.M.P.A.S. via Getty Images)

Hele Sør-Korea hyllet Youn Yuh Jungs Oscar-øyeblikk for å være den første koreaneren som noensinne vant på det prestisjetunge prisvinnende organet.

Dessuten er hun den andre asiatiske skuespillerinnen som tar hjem prisen etter et gap på seks tiår med japanskfødte Miyoshi Umeki, som scoret et trofé for filmen 'Sayonara' fra 1957.

I en tidligere chat med Forbes, 73-åringen sier at hun ikke er interessert i konkurranse «spesielt mellom skuespillere».

Hun forklarte at de skildrer 'forskjellige roller for forskjellige filmer', og det er vanskelig å sammenligne hvilken som er best blant dem.

For henne regnes alle fem som vinnere og mener at alle «gjorde en strålende jobb».

Youn Yuh Jungs Oscar-gevinst overgikk noen av de største navnene i bransjen.

Hennes andre nominerte for beste birolle er den tre ganger Golden Globe-vinneren Glenn Close for sin rolle i Hillbilly Elegy, etterfulgt av den britiske skuespilleren Olivia Coleman for 'The Father', Amanda Seyfried for 'Mank' og til slutt, den bulgarske skuespillerinnen Maria Bakalova i ' Borat påfølgende film.'

Liste over Youn Yuh Jungs priser for hennes forbløffende opptreden i 'Minari'

Bortsett fra å ha en stor kategori i den 93. Oscar-utdelingen, tok 'Minari'-skuespillerinnen også hjem flere prestisjetunge priser.

Youn Yuh Jungs priser inkluderer Screen Actors Guild (SAG) Award for fremragende ytelse av en kvinnelig skuespiller og den nylig avsluttede BAFTA-prisen for beste skuespillerinne i en birolle.

I TILFELLE DU GÅR GJORT: Minari-stjernen Yoon Yeo Jung blir viral med sin underholdende aksepttale etter å ha vunnet på BAFTA 2021


KDramasters eier denne artikkelen.

Skrevet av Geca Wills