Oklahoma City Thunder møter Chicago Bulls i NBA-kamp i HD og iPhone fra United Center i Chicago klokken 20:30 ET

Thunder har slitt med å vinne de fleste av sine siste bortekamper til tross for Kevin Durants innsats med høye mål og er på vei inn i mandagskveldens kamp på United Center etter et skjevt hjemmetap.

Chicago (37-29) har registrert back-to-back seire på sin seks-kamps hjemmebane etter å ha tapt to av de tre første konkurransene, og Noah har nesten notert trippeldobler i hver seier. Han avsluttet en assist sjenert i en 111-87-runde i Houston på torsdag og to korte i en 94-87-seier over Sacramento på lørdag.The Bulls, vinnere i 13 av 17, vil møte et Thunder-lag som er nummer to i Vesten, men som har tapt fire av seks på veien og er på nippet til å matche sine trekamper der 7-14 januar. De hadde også en to-kamps seiersrekke med en 109-86 drubbing til Dallas på søndag.

Oklahoma City (48-18) hadde en av de verste skuddprestasjonene denne sesongen i det nederlaget (36,7 prosent) og ble heller ikke hjulpet av Russell Westbrooks fravær. Punktvakten satt ute for å hvile det kirurgisk reparerte kneet, men er ventet å komme tilbake mandag.

Westbrook, med et snitt på 27,3 poeng på sine fire siste kamper, hadde 20 poeng og 10 assists i en hjemmeseier 107-95 over Chicago 19. desember. Durant scoret 32 ​​beste i den seieren og hadde 30 i søndagens tap, hans 31. påfølgende kamp med 25 poeng eller mer.

Joakim Noah hadde en laghøyde på 23 poeng og 12 returer i Chicagos fjerde tap på rad mot Oklahoma City i desember. Bulls har droppet tre av de fire siste hjemmemøtene.

Chicago har skutt til sammen 35,2 prosent i de fire siste kampene, mens Thunder har skutt 48,7 prosent. De gjorde 51,2 prosent av skuddene sine i seieren i desember, og Bulls konverterte med bare 37,7 prosent.

Spillet vil bli direktesendt på www.nbalivestreamingfree.net